usa multifunctionala alba

Ușă metalică din oțel cu destinație universală – soluția ideală pentru școli, spații comerciale, instuții publice și private sau birouri

Caracteristici principale ale ușilor multifuncționale din metal

Ușile metalice tehnice sunt o reprezintă o idee excelentă pentru cei care doresc o ușă foarte fiabilă și durabilă. Sunt o alegere ideală pentru clădiri de birouri, magazine, școli, instituții publice datorită caracteristicilor lor excelente de a rezista în timp.

Avantajele utilizării ușilor multifuncționale din metal în instutiții publice și comerciale

Ușile metalice multifunționale sunt fabricate din tablă zincată rezistentă la intemperii cu o grosime de 1.5 mm. Aceasta le face extrem de rezistente și durabile la coroziune, intemperii și uzură. 

În pus, vopsirea în câmp electrostatic tip coajă de portocală sau lovitură de ciocan oferă o protecție suplimentară împotriva zgârieturilor și deteriorării cauzate de uzura normală.

Aceste uși metalice tehnice sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni și modele, ceea ce le face ideale pentru orice spațiu. Ele pot fi utilizate ca uși principale, uși de acces la subsol, uși de garaj sau uși de birou, în funcție de nevoile specifice ale ficărui client.

În dotare standard, ușile metalice multifuncționale sunt echipate în standard cu broască și mânere negre din PVC, dar suplimentar se poate pune cilindru, bară antipanică sau mânere cu șild din inox, precum și yale suplimentare pentru cei care doresc mai bine securizarea spațiului unde este montată ușa tehnică.

În general, ușile metalice din oțel cu destinație universală sunt o alegere excelentă pentru cei care caută un produs cu o durată lungă de viață și reprezintă o alegere ideală pentru școli, instituții și locuințe. 

Ușile metalice din oțel vin în culori standard gri RAL7035 sau alb RAL9010, dar pot fi vopsite în orice culoare RAL la solicitarea clientului.

Customizarea ușilor metalice tehnice în culoarea aleasă de client

O ușă metalică multifuncțională este o alegere potrivită pentru spații comerciale, boze, anexe sau uși secundare. Ușile multifuncționale se pot monta la orice tip de clădire, fiind confecționate din tablă galvanizată care rezistă la orice condiții de mediu.

Dacă sunteți în căutarea unei uși metalice multifuncționale și aveți un buget redus, puteți alege din gama noastră de uși metalice din oțel multifuncționale care se livrează în dimensiuni standard din stoc.

Solicită Ofertă
Scroll to Top
×