folie protectie solara geam

Folia geam de protecție solară – soluția perfectă pentru o casă mai răcoroasă și mai confortabilă în timpul verii.

Protejați-vă încăperile și economisiți bani cu folia solară pentru geamuri

Folia pentru geamuri de protecție solară este o soluție excelentă pentru a proteja încăperile de supraîncălzirea din timpul verii și pentru a reduce factura de curent electric. Această folie este special concepută pentru a respinge razele solare și a bloca razele ultraviolete și infraroșii prin geamuri, permițând încăperilor să rămână mai răcoroase și să te simți în confort.

Preveniți decolorarea și îmbătrânierea mobilierului și fibrelor cu folia de geam reflectorizantă

Materialele din care sunt fabricare foliile solare care poate respinde cu până la 99% din razele ultraviolete, ceea ce previne daunele provocate de radiațiile solare asupra mobilierului, podelelor, tapetului și ale altor obiecte din încăpere. De asemenea, previne decolorarea și deteriorarea fibrelor textile și a altor materiale sensibile la lumină.

Folia reflexivă asigură protecția împotriva razelor solare. Menține răcoare în încăperi pe timpul anotimpurilor calde. 

Folia de intimitate poate fi sablată sau cu diferite modele decorativă. Ideală pentru spațiile partiționate cu sticlă. 

Folia geam de protecție solară – o alegere ecologică pentru climatizare

Folia de protecție solară pentru sticlă aduce o economie la facturile de curent cu peste 30%, deoarece nu mai este necesar să folosiți aerul condiționat sau ventilatoarele. Folosirea foliei solare este și o soluție ecologică, doarece prin reducerea consumului de energie se reduc și emisiile de carbon asociate cu climatizarea.

Această folie de protecție solară poate fi instalată pe orice geam, fereastră sau suprafață din sticlă fie că este vorba de case particulare, școli, clădiri private sau instituții publice. Folia solară se livrează într-o gamă variată de finisaje, astfel încât să se poate potrivi cu aspectul oricărei clădiri.

În concluzie, folia de geam de protecție solară este o alegere excelentă pentru a proteja încăperea și de a avea confortul dorit în timpul lunilor calde de vară.

Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
+40767.697.778
Scroll to Top
× Chat!