Uși de exterior personalizate și la comandă. Trei motive pentru a vă personaliza ușa de intrare.

usa metalica casa vopsita ral
usa exterior cu model colorata
usa intrare albastra

O ușă de intrare personalizată sau făcută pe comandă are capacitatea de a transforma exteriorul casei tale, dar are și rolul de a îți oferi protecție și izolația optimă de care ai nevoie.

Ușa de exterior se potrivește cu personalitatea casei și este calea de intrare și primul lucru pe care îl observă o persoană atunci când se uită la casa ta.

  1. Puteți asorta ușa cu acoperișul sau cu culorile fațadei casei dvs.

Ușile de exterior se pot personaliza cu panouri din fibră de lemn sau din MDF profilate care pot fi vopsite în orice culoare. Acum noi avem soluția dacă tu vrei să ai o ușă de intrare albă, roșie, verde sau orice culoare îți dorești. Ușa exterioară poate fi comandată și în două culori, de exemplu gri antracit afară și alb în interior.

Intrarea în casă este prima impresie, iar acum vă puteți face o ușă pe comandă. Aveți posibililtatea să alegeți o ușă solidă și modernă sau o ușă clasică sau un model rustic.

  1. Ușa de intrare poate fi personalizată în funcție de siguranța pe care o doriți sau de izolarea termică și fonică

Dacă scopul principal al ușii de exterior este securitatea, atunci se pot monta pe ea încuietori solide antiefracție. În cazul în care doriți ca ușa să fie bine izolată termic, ușile pe care le comercializăm au umplutură din vată minerală bazaltică și au un coeficient de izolare termică foarte redus.

Dacă doriți o ușă de intrare din lemn masiv, o putem face cu panouri din lemn de stejar sau tei într-o gamă variată de modele și culori.

  1. O ușă de exterior personalizată la comandă crește valoarea casei tale

Dacă ai o ușă veche, iar casa ta arată neglijată, ai un motiv pentru a comanda o ușă de intrare la comandă. Dintre toate proiectele de renovare a casei, ușa de intrare este una dintre cele mai rentabile investiții. Ea te poate ajuta să economisești la factura de utilități, deoarece nu se pierde căldură prin ușă, ceea ce duce la o economie pe termen lung.

Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
+40767.697.778
Scroll to Top
× Chat!