Uși Exterioare Rezidențiale de Lux la Comandă

Show Room București Sector 2

Ușile nostre exterioare pentru casă și apartament se fac pe orice dimensiune solicitată de client, în orice culoare, uși simple și duble 

Uși Finisate la Comandă

Importăm uși pe comandă duble sau simple personalizate, în funcție de modelul ales de client. Uși cu geam, panouri din lemn masiv, fibră de sticlă sau uși vopsite în orice culoare.

Ușile noastre de exterior se pot personaliza și aduce la comandă. Executăm uși de intrare pe orice dimensiune a clientului și o aducem în orice culoare solicitate. Acum puteți să faceți ușă neagră, uși albastre, roșii, galbene sau verzi, în funcție de designul casei. 

Aducem la comandă orice dimensiune sau model de ușă la solicitarea clienților 

Panourile ușilor sunt din lemn masiv, panouri profilate rezistente la exterior, fibră de sticlă garantată 15 ani 

Ușile de exterior au cel mai mic coeficient de transfer termic de pe piață. Doar 0.8. Vata bazaltică din interior are 5 cm și este ignifugă. Ușile de casă au o rezistență la foc de 30 de minute. 

Asigurăm măsurători la client, transport până la ușă și montaj profesional pentru orice ușă exterioară  

usa rezistenta la intemperii albastra
usi personalizate la comanda rezidentiale

Gama de Uși Rezidențiale de Lux Personalizate la Comandă

Executăm uși cu geam simple și uși duble cu pui. Ușile se pot vopsi, pot avea panouri din oțel inox, finsaj din lemn masiv de stejar sau tei sau pot fi uși de intrare pline cu furnir din fibră de sticlă rezistent la intemperii.Termenul de livrare pentru ușile la comandă este de aproximativ 1 lună de zile. Sunt uși de exterior care pot fi montate în ploaie, vânt, zăpadă sau soare. Geamurile pot fi clare, sabalate, colorate sau antiefracție. Asigurăm montaj pentru ușile la comandă personalizate.

Uși de intrare de lux finisate cu lemn, MDF sau fibră de sticlă. Uși de exterior simple și duble.

usi personalizate cu model
usi intrare antiefractie

Ușile la comandă sunt produse exlusiviste de lux, iar prețurile se fac în funcție de model, fiind peste media pieței sau ușilor de intrare standard

Societatea noastră execută uși pe comanda clientului în diferite modele și finisaje. Fotografiile de pe această pagină sunt cu titlu informativ. Împreună cu clientul personalizăm modelele în funcție de designul dorit, iar prețurile le solicităm la producție, deoarece există diferențe mai între modelele de panouri, mărimea geamului din foaia de ușă sau în funcție de culoare. 

Această gamă de uși se importă în 4, 5 săptămâni și reprezintă produse de lux cu prețuri care pleacă de la 1000, 00 Euro în sus, fără TVA 

Ușa de bază este o casetă metalică din tablă zincată cu grosimea de 2 mm, iar la interior are o umplutură din vată bazaltică de 5 cm. Acest model este antiefracție, fiind dotat cu o încuietoare în 16 direcții, mânere blindate și un cilindru cu cheie necopiabilă. 

Ușile pot fi livrate în dimensiuni standard de 880 x 2000 mm (gol de 900 x 2050 mm) sau 980 x 2050 mm (gol 1000 x 2080 mm) sau pot fi executate în orice dimensiune solicitată de client. Lățimea maximă la care se produc ușile dintr-o singură foaie este de 1200 mm, iar înălțimea maximă de 2400 mm. În momentul în care clientul ne comunică golul existent, noi facem calculația pentru ușa de dimensiune atipică. 

Uși de exterior pline, fără geam cu fibră din sticlă garantată 15 ani la factorii de mediu

Uși De Exterior Vopsite

Ușile din imagine sunt exemple de uși de intrare vopsite. Vopsirea se face pe baza culorii comunicate de client din paletarul universal de culori RAL (pentru identificare search pe google: ral pallete). Panourile profilate au diferite modele, dar în funcție de modelul pe care și-l dorește clientul noi putem personaliza aceste uși. Toate panourile de exterior sunt rezistente la ploaie, vânt, zăpată și soare. 

Uși High Class pentru clienți pretențioși. Gama de uși de exterior pe gustul clientului

usa metalica casa vopsita ral
usa exterior cu model colorata
usa intrare albastra
usa exterior verde
usa intrare gri antracit

Caracteristici tehnice uși exterior pe comandă

  • tablă zincată / galvanizată 
  • garnituri de etanșare contra curentului 
  • grosimea foaie de ușă de minim 9 cm 
  • încuietoare antiefracție 16 puncte de siguranță 
  • blindaj în zona încuietorii 
  • izolare fonică de 45 dB 
  • ușa cu cel mai mic coeficient termic de transfer 
  • cea mai bună ușă de exterior de pe piață
  • livrăm uși în toată țara

Modele de uși duble pentru exterior casă cu panou lateral din sticlă sau cu supralumină cu geam

usi duble exterior vila

Ușile noastre personalizate se pot executa și cu panouri laterale din sticlă, supralumină din geam termopan clar sau sablat, în diferite variante pe care le solicită clientul. Aceste uși sunt ofertate la cerere, iar importul durează 4-6 săptămâni. Modelele de uși de intrare duble sunt variate și pot fi livrare în diferite culori. 

Ce încuietori are ușa de lux pentru exterior? Încuietori antiefracție

incuietoare usa exterior personalizata
broasca usa exterior blindata
incuietoare siguranta usa exterior

Ușile de exterior antiefracție sunt echipate cu încuietoare testată la orice încercare de intrare prin efracție. Yalele ușii sunt produse în Germania și sunt foarte fiabile. Ușa vine cu broască îngropată cu închidere în 16 puncte de securiate, mâner blindat cu protecție pentru butucul ușii și cu butuc cu funcție de antirupere și pini antigăruire. Toate încuietorile sunt din oțel masiv și sunt tratate să reziste la coroziune (nu ruginesc). 

Uși de intrare din Oțel Inox - panoul poate fi din inox sau să fie vopsit la solicitarea clientului. Uși de exterior pline, cu geam șimple sau duble
usa vila cu geam gri antracit
usa exterior neagra
usa dubla alba
usa intrare alba
usa apartament

UȘĂ APARTAMENT

Uși metalice de apartament cu încuietori de siguranță testate antiefracție 

usa exterior

UȘĂ EXTERIOR CASĂ

Uși de exterior din tablă zincată cu coeficient termic mic, rezistente la foc

usa exterior casa

UȘĂ BLINDATĂ

Uși testate în conformitate cu legea 333/2003 certificat EN1627 clasa RC3 și 4

Adresă

Str. Paleologu nr. 1, Sector 2, București, România, 021882

Program:

Luni - Vineri - 8.00 - 17.00
Sâmbătă - 10.00 - 14.00 Duminică: Închis

logo blindat
Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
WhatsApp icon
Chat
Scroll to Top