Folie Antiefracție Geam

Folie geamuri termopan antiefracție de 4, 8 și 12 mil certificată EN356 clasa de rezistență P2A. Livrăm din stoc folie antiefracție. 

Folie Geam Termopan

Folia de siguranță protejează contra spargerii sticlei și intrărea neautorizată prin ferestre sau uși din sticlă

Utilizarea foliei antiefracție pentru geamuri este de pentru a preveni intrarea prin efracție sau rănirile care pot fi cauzate de spagerea geamurilor. Folia securizată pentru sticlă are aviz tehnic și este certificată  EN356 clasa P2A. Folia antivandalism oferă protecție de 100% și se poate aplica pe orice tip de sticlă.

folie de securitate geam

Ce avantaje vă oferă montarea foliei antiefracție pe geamurile existente?

Tipuri de folie geam antiefracție și de siguranță: 
 • protecție contra-rănirilor – 4 mil – 110 microni 
 • folie de siguranță și anti accident – 8 mil – 200 microni 
 • antiefracție și antiglonț conform EN356 clasa P2A – 12 mil – 300 microni 
 • oferă protecție reală și nu are nevoie de întreținere specială
 • nu modifică aspectul geamului și nu este vizilă pe sticlă
 • asigură o protecție maximă în caz de efracție, accidente, vandalism, grafitti
 • respinge 99% din razele UV și previne deteriorarea bunurilor și fibrelor din încăperi
 • chiar și în caz de explozie geamul rămâne prins în folie

Folia de siguranță antiefracție pentru geamuri din termopan, uși sau vitrine din sticlă se montează pe interiorul ferestrelor. În prealabil geamurile trebuie să fie curățate foarte bine ca să nu rămână împurități între folia de protecție și geam. Toate foliile antiefracție sunt autoadezive pe partea care se aplică pe sticlă, iar acest adeziv se activează în contact cu apa. După ce folia este dimensionată și aplicată se îndepărtează toată apa dintre folie și geam cu ajutorul unei raclete. 

Tipurile de folie antiefracție diferă în funcție de grosime și rezistență la lovire, dar toate au caracteristici asemănătoare. Se pot aplica pe vitrine, uși din sticlă, geamuri termopan, vitrine bijuterii, geamuri case de amanet, la ghișee bănci. 

Caracteristici folie antiefracție pentru geamuri autoadezivă: 
 • grosime: 300 microni (12 mil)
 • lăţime foliei: 1,52 m;
 • lungime folie – vine în role de 30ml și se vinde la metru pătrat
 • folie antiefracție aviz tehnic conform EN356 clasa P2A conform lege 333/2003
 • forța de rupere 6000 kg/mp;
 • lumină vizibilă transmisă 87%
 • energie solară transmisă 77%
 • blocare raze UV 99%
 • folie rezistentă la atacurile manuale, antiglonț și antiefracție

Foliile antiefracție oferă o protecție globală, acoperind nu doar situații de securizare sau antiefracție, ci și protecție împotriva vandalizării, zgârierii, graffiti-ului și chiar lipirii afișelor. 

Aplicarea foliilor antiefracție pe vitrinele magazinelor poate oferi o protecție reală împotriva furtului. În cazul în care o piatră este aruncată cu forță într-o astfel de vitrină, aceasta poate cauza doar o perforare în geam, fără a-l sparge în bucăți. În cazul în care o vitrină nu este protejată de folie, geamul poate cădea complet și poate permite accesul liber în interiorul magazinului, pe când în cazul unei vitrine protejate cu folie antiefracție, infractorul poate introduce cel mult mâna prin spărtură.

Există diverse tipuri de folii antiefracție, inclusiv variante transparente sau combinate cu caracteristici decorative sau de protecție a intimității. Unele folii antiefracție pot fi, de asemenea, combinate cu protecție solară.

 

Securitatea maximă pentru casa ta: Descoperă beneficiile foliei antiefracție!

Folia antiefracție este o investiție valoroasă în securitatea și protecția casei tale. Aceasta oferă o serie de beneficii importante, de la protecție împotriva spargerii și îmbunătățirea siguranței, până la reducerea radiațiilor UV și a căldurii solare. Alege folia antiefracție potrivită și asigură-ți un mediu mai sigur și mai protejat în propria ta locuință.

Descoperă beneficiile foliei antiefracție!

geam spart fara folie
geam spart prins in folie
folie geam termopan spart

Folia antiefracție oferă o serie de beneficii semnificative în asigurarea siguranței și protecției locuinței tale. Iată o listă a principalelor beneficii ale foliei antiefracție:

Protecție împotriva spargerii: Folia antiefracție este concepută pentru a întări geamurile și a le face mai rezistente la spargere. Aceasta reduce riscul de intruziune și de rănire cauzată de cioburi în caz de tentativă de spargere.

Barieră de protecție suplimentară: Folia antiefracție formează o barieră suplimentară între interiorul și exteriorul casei tale, încetinind sau descurajând intruziunile. Aceasta oferă un timp valoros în plus pentru a reacționa în cazul unei tentative de spargere.

Protecție împotriva vandalismului și a furturilor: Folia antiefracție descurajează infractorii, deoarece le face dificilă pătrunderea în locuință prin geamuri. Aceasta protejează atât proprietatea ta, cât și pe cei dragi.

Reducerea riscului de accidente: Folia antiefracție previne rănirea cauzată de geamuri sparte în cazul unor accidente, cum ar fi lovituri accidentale sau căderi. Aceasta asigură un mediu mai sigur și mai protejat pentru întreaga familie.

Protecție împotriva radiațiilor UV: Folia antiefracție poate bloca până la 99% din radiațiile ultraviolete (UV) dăunătoare, protejând atât pe tine, cât și interiorul casei tale de efectele nocive ale acestor radiații. Acest lucru previne decolorarea prematură a mobilierului și a altor obiecte expuse la soare.

Reducerea strălucirii și a căldurii solare: Folia antiefracție poate reduce strălucirea excesivă a soarelui și absorbția căldurii solare, asigurând un mediu mai răcoros și mai confortabil în locuința ta. Astfel, vei beneficia de o temperatură mai plăcută și de o eficiență energetică sporită.

Folia reflexivă asigură protecția împotriva razelor solare. Menține răcoare în încăperi pe timpul anotimpurilor calde. 

Folia de intimitate poate fi sablată sau cu diferite modele decorativă. Ideală pentru spațiile partiționate cu sticlă. 

Secretele Montării Corecte a Foliei Antiefracție și a Foliei pentru Geamuri Termopan

Îmbunătățirea securității locuinței sau afacerii tale poate fi realizată prin montarea corespunzătoare a foliei antiefracție și a foliei pentru geamuri termopan. Acest proces necesită precizie și abilități specifice, iar pentru a te ajuta să înțelegi în detaliu cum funcționează acest proces, am creat acest ghid pas cu pas.

Etapa 1: Pregătirea Suprafețelor

Pentru a asigura o montare fără cusur, este esențial să începi prin curățarea și pregătirea adecvată a suprafețelor. Folia antiefracție și folia pentru geamuri termopan necesită o bază curată și netedă. Îndepărtează orice urmă de praf, murdărie sau alte impurități de pe geamuri pentru a preveni formarea de bule sau aderența slabă.

Etapa 2: Măsurarea și Tăierea Precisă

Un pas crucial în procesul de instalare constă în măsurarea exactă a fiecărui geam și tăierea precisă a foilor antiefracție și a foilor pentru geamuri termopan. Aceasta necesită instrumente și abilități specifice pentru a asigura potrivirea perfectă a fiecărei bucăți de folie.

Etapa 3: Aplicarea Foliilor pe Suprafețe

Înainte de a aplica fiecare bucată de folie, se aplică o soluție de apă săpunată pe suprafața geamului. Aceasta facilitează poziționarea și ajustarea precisă a foilor antiefracție și a foilor pentru geamuri termopan. Folosind un instrument adecvat, cum ar fi o racletă specială, se asigură eliminarea bulelor de aer și netezirea foilor pentru o aderență perfectă.

Etapa 4: Tăierea și Finalizarea

După ce foliile au fost aplicate și netezite, urmează tăierea oricărui exces de folie pentru a obține o potrivire exactă cu dimensiunile geamului. Aceasta se face cu precizie, folosind instrumente specializate pentru a asigura margini curate și profesionale.

Etapa 5: Sigilarea și Protecția Marginelor

Pentru a consolida instalarea și a proteja marginea foliilor, se aplică o sigilare specială. Aceasta acoperă eventualele defecte minore din procesul de aplicare și protejează împotriva uzurii și a factorilor externi. Marginea sigilată asigură o aderență pe termen lung și un aspect profesional.

Etapa 6: Uscarea și Consolidarea Instalării

După finalizarea procesului de aplicare, este crucial să permiți timp suficient pentru uscarea și consolidarea completă a foliilor. Aceasta asigură aderența solidă și durabilitatea pe termen lung. Timpul necesar pentru uscare poate varia în funcție de condițiile climatice și de umiditatea din zonă.

Beneficiile Colaborării cu Specialiști în Instalare Profesională

Montarea corectă a foilor antiefracție și a foilor pentru geamuri termopan poate fi complexă și solicitantă. De aceea, colaborarea cu specialiști în instalare profesională este esențială pentru obținerea rezultatelor dorite. Acești profesioniști aduc abilitățile și experiența necesare pentru a garanta o montare precisă și durabilă, asigurând astfel securitatea și confortul locuinței sau afacerii tale.

În concluzie, montarea corectă a foliei antiefracție și a foilor pentru geamuri termopan este esențială pentru asigurarea securității și confortului în mediul tău. Prin urmarea cu atenție a acestui ghid și prin colaborarea cu profesioniști în instalare, vei putea beneficia pe deplin de avantajele acestor soluții de protecție pentru geamuri.

Adresă

Str. Paleologu nr. 1, Sector 2, București, România, 021882

Program:

Luni - Vineri - 8.00 - 17.00
Sâmbătă - 10.00 - 14.00 Duminică: Închis

logo blindat
Scroll to Top