magazin de usi de intrare in apartament si vila

Ce înseamnă certificarea antiefracție a ușilor de intrare în clasa RC3?

Normele europene EN1627 definesc clasele de rezistență la efracție ale ușilor, iar acestea variază între clasa RC1 până la RC6, clasa RC1 având cel mai scăzut nivel de protecție, iar RC6 cea mai înaltă rezistență la efracție

Ușile de exterior certificate trebuie să îndeplinească anumite criterii de rezistă la aplicarea anumitor forțe, lovituri, găuriri sau torsiuni.

De ce este important să avem o ușă de intrare antiefracție RC3?

Instalarea unei uși certificate antiefracție clasa RC3 poate fi o investiție esențială pentru proprietarii de apartamente și case. Ușile exterioare de intrare testate protejează împotriva intrării prin efracție și reduce riscul de a fi jefuit.

Amenințarea hoților este una reală și trebuie abordată într-un mod serios. Una dintre cele mai bune soluții de a asigura siguranța casei este instalarea unei uși certificate antiefracție clasa RC3 conform normelor europene EN1627. În acest articol vor discuta despre importanța montării unei astfel de uși.

Siguranța casei este o problemă importantă, dar achiziționarea unei uși antiefracție poate fi cea mai bună soluție pe termen lung. Este important să se ia în considerare această opțiune atunci când se construiește sau se modernizează o casă.

Un alt exemplu de protecție la efracție, ar fi instalarea unei alarme de securitate. De asemenea, o iluminare adecvată în jurul casei sau deasupra ușii de apartament poate descuraja hoții să se apropie de proprietate. În plus, proprietarii pot instala și camere de supraveghere, iar la apartament vizor inteligent cu detector de mișcare care poate face fotografii sau filma atunci când cineva se apropie de ușă.

În general, o combinație de măsuri de securitate poate fi cea mai eficientă metodă pentru a proteja proprietatea împotriva hoților.

Ușa exterioară de intrare este calea cea mai accesibilă către locuința dvs., iar în acest sens, proprietarii ar trebui să ia în considerare achiziționarea unei uși antiefracție certificate clasa RC3.

usa intrare apartament

Uși Intrare Apartament

Uși metalice de apartament cu încuietori de siguranță testate antiefracție 

usa exterior casa

Uși Exterior Casă

Uși exterior din tablă zincată cu coeficient termic mic, rezistente foc 30 min 

usi blindate antiefractie

Uși Blindate Antiefracție

Uși solide testate cu certificate antiefracție conform EN1627 clasa RC3 și RC4

Alte articole care te-ar putea interesa:

Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
WhatsApp icon
Chat
Scroll to Top