Folie Geam sa nu Se Vadă din Exterior în Casă

Folie geam intimitate, sablată, solară și decorativă pentru intimitate. Folie Privacy de Intimitate 

folie geam sa nu se vada din exterior

Folie Geam Privacy: Cea mai potrivită alegere pentru intimitate acasă și la birou

folie geam să nu se vadă în casă pentru intimitate

Intimitate și confort: Beneficiile instalării de folie geam pentru ferestrele dumneavoastră

Intimitatea și confortul sunt doi factori esențiali pe care fiecare proprietar de locuință îi apreciază. Fie că vă relaxați în sufragerie sau lucrați în biroul de acasă, doriți să vă simțiți în siguranță și confortabil în propriul spațiu. O modalitate eficientă de a obține acest lucru este instalarea de folie de sticlă pentru ferestrele dvs.

Folia de sticlă este o soluție versatilă și accesibilă, care oferă o serie de beneficii, de la îmbunătățirea aspectului estetic al casei dvs. până la îmbunătățirea intimității și a confortului. Cu ajutorul acestei tehnologii inovatoare, vă puteți transforma ferestrele într-o caracteristică funcțională și elegantă a locuinței dumneavoastră.

geamuri cu folie decorativa pentru intimitate

Folia geam sablată și mată

Folia de sticlă pentru geamuri oferă o serie de beneficii importante pentru proprietarii de case și birouri. Unul dintre cele mai evidente beneficii este intimitatea. Folosind folie pentru geamuri, puteți reduce semnificativ vizibilitatea către interiorul casei sau biroului, creând o senzație de intimitate și siguranță pentru toți cei care locuiesc și lucrează acolo. În plus, această folie poate ajuta la protejarea împotriva radiațiilor UV dăunătoare, ceea ce poate reduce expunerea la lumina soarelui și poate reduce decolorarea mobilierului și a altor obiecte de interior.

Beneficii folie geam: eficiență energetică și estetică

Folia de sticlă pentru geamuri oferă o serie de beneficii importante pentru case și birouri. Unul dintre aceste beneficii este îmbunătățirea eficienței energetice. În special în sezonul estival, folosirea foliei pentru geamuri poate ajuta la reducerea încălzirii excesive în interior și, implicit, la scăderea costurilor de răcire a clădirii. De asemenea, folia de sticlă poate contribui la păstrarea căldurii în timpul iernii, ceea ce duce la reducerea costurilor de încălzire. Această îmbunătățire a eficienței energetice nu numai că este benefică pentru mediu, ci și pentru economia proprietarilor.

În plus, folia de sticlă pentru geamuri poate aduce un plus de estetică casei sau biroului. Există o gamă variată de tipuri de folii de sticlă disponibile, inclusiv folii mate, colorate, decorative și de securitate. Acestea pot fi utilizate pentru a crea un design unic și personalizat pentru ferestrele clădirii. Folosirea foliei de sticlă poate, de asemenea, ascunde imperfecțiunile geamurilor, cum ar fi zgârieturile sau petele, îmbunătățind astfel aspectul general al clădirii.

Folia de sticlă pentru geamuri reprezintă o soluție versatilă și practică, aducând atât avantaje funcționale, cât și estetice.

folie decorativa intimitate

Folie Sablată și Mată

Folia sablată pentru geam are diferite modele și oferă intimitate

Folia decorativă pentru geam transparentă, imită geamul sablat, ceea ce înseamnă că suprafața acestuia a fost tratată cu particule fine pentru a crea un aspect mat și texturat.

Acest aspect imită efectul unei suprafețe de sticlă sablată și oferă intimitate, deoarece nu permite vederii prin geam.

Folia sablată este disponibilă într-o varietate de modele și stiluri, de la modele simple cu linii sau puncte, până la modele mai complexe cu forme geometrice sau florale.

Aceasta poate fi personalizată pentru a se potrivi cu designul interior sau cu preferințele personale.

Un alt avantaj al foliei sablate pentru geam este că aceasta poate fi montată ușor pe orice suprafață de sticlă, fiind autoadezivă. Acest lucru face ca folia să fie o opțiune practică pentru a crea intimitate în locurile în care este necesară, cum ar fi băile sau spațiile de lucru cu ferestre mari.

În plus, folia sablată pentru geam oferă și un nivel suplimentar de siguranță. Atunci când este aplicată pe o suprafață de sticlă, previne împrăștierea geamurilor în cazul unei spargeri sau a unui impact puternic.

În concluzie, folia sablată pentru geam este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să adauge intimitate și un aspect elegant în spațiile lor, fără a renunța la lumina naturală.

Ce beneficii ne oferă folia sablată?

folie decorativa sablata geam
Unde se montează folie sablată?

Folia sablată, mată și decorativă este perfectă pentru cei care doresc intimitate sau vor ca partițiile din sticlă să aibă un aspect decorativ. Folia sablată autoadezivă pentru geamuri se montează la interiorul încăperii și se poate aplica în instituții, clădiri de birouri, spații private, cabinete medicale, stomatologie, dar poate fi aplicată și în spațiul privat.

Există folie decorativă pentru intimitate simplă sau poate fi combinată cu folie antiefracței pentru geamuri, situație în care putem ambina atât siguranța contra accidentelor, cât și estetica geamurilor. Foliile mate conferă un aspect mat geamurilor, dând un efect de sablare. Nu permit vizibilitatea dintr-o parte în alta, dar lumina trece prin aceste folii. Sunt ideale pentru geamurile de la cabina de duș, în școli, separararea birourilor care au partiționări din sticlă. Foliile protejează împotriva accidentelor, deoarece geamul dacă este spart nu se împrăștie și rămâne prins în folie.

Foliile decorative, mate și sablate au încorporat un adeziv care se activează în contact cu apa. Pot fi aplicate pe orice fel de suprafețe din sticlă.

Toate foliile se vând la metru pătrat. Lățimea foliei este de 1.52 mp, iar o rolă are 30 ml. Foliile sunt lipite pe un suport și sunt autoadezive.

La aplicare folia care se desprinde de pe suport să pune pe geam, iar adezivul devine activ în contact cu apa.

Pentru un design impecabil este ideal ca folie să fie montată sub bagheta geamului din termopan, fie că este profil PVC, aluminiu sau lemn strtificat. 

Folie de protectie ferestre termopan, vitrine și uși din sticlă. Folie certificată EN12600 și EN356 clasa de rezistență P2A

Folia reflexivă asigură protecția împotriva razelor solare. Menține răcoare în încăperi pe timpul anotimpurilor calde. 

Adresă

Str. Paleologu nr. 1, Sector 2, București, România, 021882

Program:

Luni - Vineri - 8.00 - 17.00
Sâmbătă - 10.00 - 14.00 Duminică: Închis

logo blindat
Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
+40767.697.778
Scroll to Top
× Chat!