Folii Geam Termopan

Folie antiefracție, de protecție solară și folie sablată

Folie de securitate, solară și de intimitate pentru ferestre - Protejați-vă casa sau afacerea de spargeri și vandalism și reduceți temperatura din încăperi

folie securitate antiefractie geam

Folie de protectie ferestre termopan, vitrine și uși din sticlă. Folie certificată EN12600 și EN356 clasa de rezistență P2A

Folia reflexivă asigură protecția împotriva razelor solare. Menține răcoare în încăperi pe timpul anotimpurilor calde. 

Folia de intimitate poate fi sablată sau cu diferite modele decorativă. Ideală pentru spațiile partiționate cu sticlă. 

Folie Geam: O soluție eficientă și ușor de aplicat pe ferestrele dumneavoastră

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă proteja casa sau afacerea de spargeri și vandalism, folia de securitate pentru ferestre ar putea fi soluția potrivită pentru dumneavoastră. Această folie transparentă și adezivă este ușor de aplicat direct pe ferestre și oferă un strat suplimentar de protecție împotriva pătrunderii forțate. De asemenea, în cazul unui accident sau dezastru natural, această folie menține sticla spartă pe loc, reducând riscul de rănire.

Pe lângă faptul că oferă o protecție suplimentară împotriva spargerilor și vandalismului, folia de securitate pentru ferestre este și ușor de aplicat și poate fi îndepărtată fără a vă deteriora ferestrele. Aceasta este disponibilă într-o varietate de grosimi, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră specifice de securitate.

În concluzie, dacă sunteți îngrijorat cu privire la siguranța ferestrelor dumneavoastră, folia de securitate pentru ferestre poate fi o soluție eficientă și convenabilă pentru a vă proteja casa sau afacerea de spargeri și vandalism, precum și pentru a oferi o siguranță suplimentară în caz de accident sau dezastru natural.

Folia pentru geam protejează contra razelor UV și are grosimea între 100 și 300 microni. Foliile antiefracție simple sunt transparente, iar cele pentru protecție solară sunt bronz, argintiu, vernil, cele mai eficiente fiind cele silver.

Atât folia solară, cât și cea antiefracție nu împrăștie cioburile în cazul spargerii sticlei și asigură o protecție ridicată contra-accidentelor. Conform legii 333/2003 foliile de protecție pentru sticlă ar trebui aplicate pe toate suprafețele vitrate în spațiile publice. 

Montajul foliei pe geam

Foliile pentru sticlă pot fi montate și la domiciliu. Se curăță suprafața din sticlă, după care se taie folia pe dimensiunile ferestrei. Folia fine pe un suport din plastic. De desprinde de pe suport și se stropește cu apă și săpun. Se aplică pe sticlă și se trage apa cu ajutorul unei raclete. Bucățile de folie de pe margine se taie cu ajutorul unei rigle și a unui cutter de foarte bună calitate. 

montaj folie geam

intră în legătură cu noi

Ai întrebări despre produsele noastre? Ia legătura cu noi telefonic, prin email sau pe whatsapp. Suntem la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta

Folie de Geam: Soluții Eficiente pentru Problemele de Soare și Intimitate și Antiefracție

Folia de geam este o opțiune versatilă pentru a rezolva problemele legate de soare și intimitate în locuința ta. Descoperă beneficiile foliilor de geam pentru protecție solară, securitate și decorative, și află cum să alegi cea potrivită pentru tine.

Ce Este Folia de Geam și Cum Funcționează?

Folia de geam este un produs aplicat pe suprafața ferestrei pentru a rezolva diverse probleme. Indiferent dacă ai nevoie de control solar, siguranță sau o soluție decorativă, folia de geam este o opțiune eficientă.

Foliile de Geam pentru Protecția Solară

Fie că vrei să protejezi interiorul camerei de efectele nocive ale razelor UV sau să reduci costurile de răcire, foliile de geam sunt soluția ideală. Cu opțiuni precum foliile de geam colorate, metalice, ceramice și cu dublă reflexie, poți alege cea care se potrivește nevoilor tale.

Foliile de Geam Antiefracție și de Siguranță

Siguranța locuinței tale este esențială. Foliile de geam de siguranță la spargere pot preveni fereastra spartă să elibereze bucăți periculoase de sticlă. Descoperă cum aceste folii pot face intrarea infractorilor mai dificilă.

Foliile de Geam pentru Decorarative și de Intimitate

Dacă vrei să adaugi un strop de eleganță sau intimitate locuinței tale, foliile de geam decorative sunt răspunsul. Cu variante precum foliile decorative pentru intimitate și cele tipărite, poți personaliza aspectul ferestrelor tale.

Folia de geam este o soluție versatilă pentru problemele legate de soare și intimitate în locuința ta. Cu o gamă largă de opțiuni disponibile, colaborarea cu un profesionist în domeniu te va ajuta să găsești cea mai potrivită folie de geam pentru nevoile tale. Alege cu încredere foliile de geam pentru a-ți îmbunătăți casa.

Solicită Ofertă
Adresă

Str. Paleologu nr. 1, Sector 2, București, România, 021882

Program:

Luni - Vineri - 8.00 - 17.00
Sâmbătă - 10.00 - 14.00 Duminică: Închis

logo blindat
Scroll to Top
×