Folie Protecție Solară

Respinge căldura solară, razele ultraviolete și menține răcoarea vara în casă

 

 
folie silver geamuri

Folie Protecție Solară: Intimitate și Economie la Aer Condiționat

Folia de Protecție Solară Respinge Razele Solare

Folia de protecție solară reflexivă este concepută special pentru a respinge căldura solară și a preveni supraîncălzirea încăperilor în timpul verii. Există tipuri variate de folie reflectorizantă solară care resping razele infraroșii și ultraviolete în proporție de 99%.

folie protectie solara
folie reflexiva sticla

Ce avantaje are folia solară?

 • filtrează radiația solară, reduce căldura și strălucirea soarelui
 • reduce temparatura din încăpere cu 5° C pana 10° C
 • respinge razele UV în proporție de 99% și previne deteriorarea mobilierului, covoarelor și fibrelor din interiorul casei
 • vara utilizarea aerului condiționat o să fie mai redusă, ceea ce duce o economisire la factura de energie electrică
 • iarna, folia de protecție solară datorită izolației termice păstrează căldura în încăpere și duce la o scădere a cheltuielilor de utilități
 • foliile de protecție solară pot fi simple sau combinate cu folie antiefracție sau sablată
 • protejează împotriva rănirilor când geamul este spart, acesta rămâne prins în folie
 • reduce riscul îmbolnăvirii de cancer prin respingerea razelor solară dăunătoare

Folie Protecție Solară Silver

 • Lumina Transmisă : 18 %
 • Lumina Reflectată: 62%
 • Blocare UV: 99 %
 • Energia Solară Reflectată: 55%
 • Energia Solară Transmisă: 13%
 • Energia Solară Absorbită: 32%
 • Coeficient de Umbrire: 0.71
 • Total Energie Solară Respinsă: 78%
folie solara ferestre

Folie Protecție Solară Să nu se Vadă din Exterior în Casă

În timpul zilei, folia reflectorizantă actionează ca o oglindă în exterior și respinge razele solare. Ziua, nu se vede de afară în interiorul încăperii.  Din camera unde sunteți, nu se modifică vizibilitatea către exterior. 

În timpul nopții, când aprindeți lumina, efectul va fi invers: se va vedea de afară ce faceți dumneavoastră în casă, dacă nu aveți draperii, jaluzele, perdele sau alte forme de protecție asupra intimității.

folie de geam

Folie protecție solară superioară, eficiență energetică și confort optim pentru casa ta!

Foliile de protecție solară pentru geamuri sunt investiții inteligente care aduc multiple beneficii în locuința ta. Ele nu numai că îți oferă un mediu mai confortabil și mai răcoros, ci și te protejează de radiațiile solare dăunătoare și prelungesc durata de viață a mobilierului și a obiectelor de valoare. Alege o soluție eficientă și estetică pentru protejarea geamurilor tale și bucură-te de toate avantajele pe termen lung.

10 motive să montezi folie de protecție solară: Transformă-ți locuința într-un refugiu confortabil cu foliile solare de ultimă generație!

folie silver geamuri
folie protectie soare
 1. Protecție UV: Foliile solare blochează până la 99% din razele ultraviolete (UV) dăunătoare. Aceasta protejează atât pe tine, cât și interiorul casei tale de efectele nocive ale radiațiilor UV.

 2. Reducerea căldurii: Foliile solare reflectă și absoarb căldura solară, ceea ce reduce semnificativ temperatura din interiorul locuinței. Astfel, îți asigură un mediu mai răcoros și mai confortabil în timpul verii.

 3. Eficiență energetică: Prin reducerea căldurii, foliile solare contribuie la o mai bună eficiență energetică. Vei economisi energie prin scăderea necesarului de răcire a casei tale, ceea ce se traduce în costuri mai mici la facturile de utilități.

 4. Protecție împotriva decolorării: Razele solare pot provoca decolorarea și deteriorarea mobilierului, tapițeriei și altor obiecte din locuință. Foliile solare reduc semnificativ impactul radiațiilor solare, păstrându-ți obiectele de valoare într-o stare mai bună și prelungindu-le durata de viață.

 5. Intimitate: Foliile solare pot asigura intimitate în locuință, limitând vizibilitatea exterioară. În același timp, ele permit vizibilitatea din interior spre exterior, oferindu-ți un sentiment de siguranță și confort.

 6. Reducerea strălucirii: Foliile solare reduc strălucirea excesivă a soarelui, făcând mai ușoară vizualizarea ecranelor, a televizoarelor și a altor dispozitive electronice. Astfel, te bucuri de un mediu mai confortabil și mai plăcut pentru activitățile tale zilnice.

 7. Siguranță îmbunătățită: Foliile solare pot acționa ca o barieră de protecție, menținând geamurile împreună în caz de spargere. Aceasta previne rănirea cauzată de cioburi și reduce riscul de intruziuni.

 8. Reducerea radiațiilor infraroșii: Foliile solare absoarb și reflectă radiațiile infraroșii, ceea ce contribuie la reducerea transferului de căldură prin geamuri. Astfel, evități punctele fierbinți și disconfortul termic în preajma ferestrelor.

 9. Estetică și design: Foliile solare sunt disponibile în diferite nuanțe și texturi, permițându-ți să alegi varianta care se potrivește cel mai bine designului casei tale. Acestea pot adăuga un plus de stil și eleganță locuinței tale.

 10. Instalare ușoară și reversibilitate: Foliile solare pot fi instalate relativ ușor pe geamuri existente și pot fi îndepărtate fără a lăsa urme sau reziduuri. Acest lucru îți oferă flexibilitatea de a schimba opțiunea de protecție solară în viitor.

Beneficiile foliilor solare sunt variate și impactul lor este semnificativ în ceea ce privește confortul, economiile de energie și protecția împotriva radiațiilor solare. Alege foliile solare potrivite pentru geamurile tale și bucură-te de toate aceste avantaje.

Folie de protectie ferestre termopan, vitrine și uși din sticlă. Folie certificată EN12600 și EN356 clasa de rezistență P2A

Folia de intimitate poate fi sablată sau cu diferite modele decorativă. Ideală pentru spațiile partiționate cu sticlă. 

Top 5 beneficii ale montajului foliei de protecție solară pentru ferestre: O soluție eficientă din punct de vedere al costurilor pentru daunele provocate de soare

Deteriorările provocate de soare pot face ravagii în casa și în portofelul dvs. De la mobila decolorată la facturile mari de energie, efectele expunerii prelungite la soare pot fi frustrante și costisitoare. Aici intervine folia de umbrire a ferestrelor.

Această soluție eficientă din punct de vedere al costurilor nu numai că vă protejează casa de razele UV dăunătoare, dar oferă și o serie de alte beneficii.

În acest articol, vom explora primele 5 beneficii ale instalării foliei de umbrire a ferestrelor, de la reducerea strălucirii și a căldurii până la îmbunătățirea intimității și a securității. Fie că doriți să îmbunătățiți aspectul estetic al casei dvs. sau pur și simplu doriți să economisiți bani pe costurile de energie, folia de umbrire a ferestrelor este o investiție inteligentă care poate fi răsplătită în mai multe moduri.

Așadar, haideți să ne scufundăm și să descoperim de ce folia de umbrire a ferestrelor este o necesitate pentru orice proprietar de locuință care dorește să-și protejeze casa și bugetul.

Ce este folia de protecție pentru geamuri?

Folia de protecție pentru geamuri este o peliculă subțire aplicată pe suprafața geamurilor pentru a proteja împotriva razelor UV dăunătoare, a reflexiilor și a căldurii.

Aceasta oferă o serie de beneficii importante, printre care se numără reducerea costurilor cu energia electrică, îmbunătățirea intimității și securității, precum și îmbunătățirea aspectului estetic al casei tale. În plus, instalarea foliei de protecție pentru geamuri este o soluție rentabilă și ușor de aplicat, care poate fi realizată atât de către profesioniști, cât și de către proprietarii de locuințe.

Beneficiul #1: Protecție împotriva razelor UV și a daunelor provocate de soare

Unul dintre cele mai importante beneficii ale foliei de protecție pentru geamuri este protecția împotriva razelor UV dăunătoare. Aceste raze pot cauza decolorarea mobilierului, deteriorarea obiectelor de artă și fotografii, precum și probleme cu sănătatea.

Cu folia de protecție pentru geamuri, poți proteja casa ta de aceste efecte dăunătoare ale soarelui. Aceasta reduce, de asemenea, căldura și reflexiile din interiorul casei tale, ceea ce poate îmbunătăți confortul și reduce costurile cu energia electrică.

În plus, folia de protecție pentru geamuri este o soluție mai bună decât obișnuitele perdele sau jaluzele, deoarece nu îți blochează vederea și nu îți limitează lumina naturală. Cu o folie de protecție pentru geamuri de calitate, poți bucura de lumina naturală și de vedere, în timp ce îți protejezi casa de efectele dăunătoare ale soarelui.

Beneficiul #2: Economii la energie electrică și reducerea facturilor

Un alt beneficiu important al foliei de protecție pentru geamuri este economia la energia electrică și reducerea facturilor de energie electrică. Cu o folie de protecție pentru geamuri de calitate, poți reduce costurile cu energia electrică cu până la 30%. Acest lucru se datorează faptului că folia de protecție pentru geamuri reduce căldura și reflexiile din interiorul casei tale, ceea ce face ca aerul condiționat să funcționeze mai eficient.

În plus, economiile la energie electrică nu sunt singurele avantaje ale foliei de protecție pentru geamuri. Aceasta poate ajuta, de asemenea, la protejarea mediului înconjurător, reducând emisiile de carbon și consumul de energie electrică. Prin urmare, instalarea unei folii de protecție pentru geamuri nu numai că ajută la economisirea banilor, ci și la protejarea planetei.

Beneficiul #3: Intimitate și securitate sporite

O altă caracteristică importantă a foliei de protecție pentru geamuri este îmbunătățirea intimității și securității. Aceasta poate împiedica vizitatorii să vadă în interiorul casei tale, oferindu-ți mai multă intimitate. În plus, folia de protecție pentru geamuri poate ajuta la reducerea riscului de furt sau de deteriorare a proprietății tale, deoarece aceasta face ca geamurile tale să fie mai greu de spart și de forțat.

În plus, folia de protecție pentru geamuri poate ajuta, de asemenea, la reducerea zgomotului din exteriorul casei tale. Aceasta poate fi utilă dacă locuiești într-o zonă zgomotoasă sau dacă dorești să te bucuri de mai multă liniște și confort în interiorul casei tale.

Beneficiul #4: Aspect estetic îmbunătățit și valoare crescută a proprietății

Un alt beneficiu important al foliei de protecție pentru geamuri este îmbunătățirea aspectului estetic al casei tale. Aceasta poate adăuga un aspect modern și sofisticat casei tale, făcând-o să arate mai bine decât oricând. În plus, instalarea unei folii de protecție pentru geamuri poate crește valoarea proprietății tale, ceea ce poate fi util în cazul în care dorești să vinzi casa în viitor.

Există o varietate de opțiuni disponibile atunci când vine vorba de folia de protecție pentru geamuri, astfel încât să poți alege cel mai potrivit tip de folie pentru casa ta. Există folii de protecție pentru geamuri colorate, cu textură, mate sau strălucitoare, ceea ce înseamnă că poți personaliza aspectul casei tale în conformitate cu preferințele tale.

Beneficiul #5: Rentabilitatea și randamentul investiției

Un alt avantaj important al foliei de protecție pentru geamuri este rentabilitatea și randamentul investiției. Instalarea unei folii de protecție pentru geamuri poate fi o investiție inițială, dar poate ajuta la economisirea banilor pe termen lung. Aceasta se datorează faptului că folia de protecție pentru geamuri poate ajuta la reducerea costurilor cu energia electrică și îmbunătățirea valorii proprietății tale.

În plus, folia de protecție pentru geamuri este o soluție durabilă și de înaltă calitate, care poate dura ani de zile fără să necesite reparații sau înlocuiri. De asemenea, este ușor de întreținut și de curățat, ceea ce înseamnă că nu trebuie să cheltui bani în plus pentru întreținere.

Tipuri de folii de protecție pentru geamuri și caracteristicile acestora

Există o varietate de tipuri de folii de protecție pentru geamuri disponibile pe piață, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii. Unele dintre cele mai populare tipuri de folii de protecție pentru geamuri includ foliile de protecție pentru geamuri cu oglindă, foliile de protecție pentru geamuri de siguranță și foliile de protecție pentru geamuri fumurii.

Foliile de protecție pentru geamuri cu oglindă sunt ideale pentru cei care doresc să-și păstreze intimitatea, dar și pentru cei care doresc să reducă căldura și reflexiile. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori și texturi, ceea ce înseamnă că poți personaliza aspectul casei tale în funcție de preferințele tale.

Foliile de protecție pentru geamuri de siguranță sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își protejeze casa de furt și vandalizare. Acestea sunt mai groase și mai rezistente decât alte tipuri de folii de protecție pentru geamuri, ceea ce le face mai greu de spart și de forțat.

Foliile de protecție pentru geamuri fumurii sunt ideale pentru cei care doresc să reducă lumina și căldura din interiorul casei lor. Acestea sunt disponibile într-o varietate de nuanțe și grade de opacitate, ceea ce înseamnă că poți alege nivelul de intimitate și de lumină naturală care ți se potrivește cel mai bine.

Cum să alegi cea mai bună folie de protecție pentru geamuri pentru nevoile tale

Atunci când vine vorba de alegerea celei mai bune folii de protecție pentru geamuri pentru casa ta, există câteva lucruri importante de luat în considerare. În primul rând, trebuie să alegi un tip de folie care să se potrivească cu nevoile tale și cu preferințele tale estetice. De asemenea, trebuie să alegi o folie de protecție pentru geamuri de înaltă calitate, care să ofere protecție împotriva razelor UV dăunătoare și să reducă costurile cu energia electrică.

În plus, este important să alegi o companie de instalare de încredere, care să ofere o garanție pentru serviciile lor. De asemenea, trebuie să iei în considerare costurile și să te asiguri că alegerea ta este rentabilă pe termen lung.

Instalarea profesională versus instalarea DIY

Există două moduri principale de instalare a foliei de protecție pentru geamuri: instalarea profesională și instalarea DIY. Instalarea profesională este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se asigure că folia de protecție pentru geamuri este instalată corect și oferă protecție maximă. De asemenea, instalarea profesională poate fi mai rapidă și mai ușoară decât instalarea DIY.

Cu toate acestea, instalarea DIY poate fi o opțiune bună pentru cei care doresc să economisească bani și să își instaleze singuri folia de protecție pentru geamuri. Aceasta poate fi o soluție bună dacă ești priceput și dacă ai experiență în instalarea peliculelor sau a altor produse similare.

Adresă

Str. Paleologu nr. 1, Sector 2, București, România, 021882

Program:

Luni - Vineri - 8.00 - 17.00
Sâmbătă - 10.00 - 14.00 Duminică: Închis

logo blindat
Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
WhatsApp icon
Chat
Scroll to Top