Uși de exterior apartament și casă: Siguranță și Eleganță la îndemâna ta!

Uși exterioare antiefracție de calitate premium și montaj profesional

Indiferent dacă căutați ușă de intrare, folie pentru geam sau încuietori de siguranță pentru uși, noi suntem aici ca să vă ajutăm!

Avem o experiență de peste 22 de ani în comercializarea ușilor și sistemelor antiefracție pentru case și apartament. Echipa noastră vă poate oferi sfaturi utile legate de produse și montaj. 

Executăm uși atipice și personalizate la solicitarea clienților 

Folosim produse certificate de calitate superioară și fiabilitate maximă în timp

Produsele noastre sunt produse și certificate în Uniunea Europeană și respectă toate standardele de calitate

Asigurăm transport și montaj pentru toate produsele noastre, garanție și service în perioada de garanție și post-garanție. 

Soluții complete: uși de intrare, uși exterior duble, ușă certificată antiefracție cu montaj profesional

usa intrare apartament

Uși Intrare Apartament

Uși metalice de apartament cu încuietori de siguranță  

usa exterior casa

Uși Exterior Casă

Uși exterior din tablă zincată cu coeficient termic mic

usi blindate antiefractie

Uși Blindate Antiefracție

Uși certificate antiefracție conf. EN1627 clasa RC3 /RC4

usi personalizate de lux

Uși lux personalizate

Uși intrare rezidențiale de lux personalizate la comandă

Ușa apartament blindată antiefracție - Protecția și siguranța locuinței tale

usa intrare usa intrare apartament culoare fag
usa exterior apartament culoare gri antracit
usa intrare apartament alba
usa de apartament gri antracit

O ușă apartament antiefracție are rolul de a rezista un anumit timp, în funcție de clasa antiefracție pe care o îndeplinește, în fața unui asalt al unui spărgător echipat cu scule specifice. Pe lângă faptul că ansamblul ușii (foaie de ușă și toc) trebuie să fie rezistent, confecționat din tablă de oțel cu o anumită grosime și umplutură specifică, există și alte componente ale unei uși antiefracție care trebuie să fie speciale, cu proprietăți diferite față de cele obișnuite.

Elemente cheie ale unei uși de apartament blindate antiefracție:

incuietoare de siguranta usa apartament
detaliu incuietoare usa antiefractie
bolturi partea cu balamalele
  1. Incuietoarea: Incuietoarea unei uși antiefracție va fi confecționată din materiale de înaltă rezistență și va avea o rezistență superioară pentru a asigura protecția împotriva tentativei de efracție.

  2. Balamalele: Balamalele ușii antiefracție trebuie să fie robuste și rezistente pentru a suporta presiunea și forța aplicată în timpul unui asalt.

  3. Manerele și sildurile: Manerele și sildurile unei uși antiefracție vor fi confecționate din materiale de înaltă rezistență, contribuind la siguranța și stabilitatea ușii.

Uși de apartament antiefracție personalizate: Siguranță și design la nivel înalt

Fiecare ușă de apartament antiefracție este concepută pentru a face față celor mai exigente cerințe de siguranță. Foaia ușii este fabricată dintr-oțel de calitate superioară, cu o grosime optimă, oferind astfel rezistență și robustețe în fața oricăror încercări de efracție. Aceasta este însă doar baza, deoarece ușile noastre antiefracție sunt proiectate pentru a oferi o protecție sporită prin utilizarea de componente și tehnologii avansate.

Unul dintre aspectele care fac ușile noastre de apartament antiefracție cu adevărat speciale este posibilitatea de personalizare pe culori și dimensiuni. Indiferent dacă îți dorești o nuanță clasică și elegantă sau preferi un aspect mai modern și îndrăzneț, avem o gamă largă de culori disponibile pentru a-ți satisface gusturile și preferințele. În plus, putem ajusta dimensiunile ușii astfel încât să se potrivească perfect spațiului tău, oferindu-ți astfel un produs complet personalizat.

Descoperă gama de uși de apartament antiefracție personalizate în două culori: Siguranță și design la nivel înalt

usa apartament cu panou interior de culoare alba si cu model in dungi
usa apartament antiefractie fara model culoare gri
usa antiefractie vazuta din interior culoare alba
usa antiefractie gri cu insertii metalice

Suntem conștienți că siguranța este o prioritate absolută pentru tine și de aceea punem accent pe fiecare detaliu. Sistemul de închidere și balamalele sunt realizate din materiale de înaltă rezistență, asigurând astfel o protecție optimă împotriva oricăror tentative de efracție. De asemenea, poți alege și opțiuni suplimentare precum sistemul de control de acces, sistemul de alarmă integrat sau vizorul de securitate, pentru o securitate și mai avansată.

Suntem dedicați să îți oferim soluții personalizate de siguranță pentru ușa apartamentului tău. Fiecare ușă antiefracție este fabricată cu atenție și profesionalism, respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Iar tu poți fi sigur că ușa ta va fi un element de design remarcabil, care îți va oferi liniștea și protecția de care ai nevoie în locuința ta.

Alege siguranța fără compromisuri și personalizarea perfectă pentru ușa apartamentului tău!

Cum să Alegi Ușa Exterioară Potrivită pentru Casa Ta?

usa blindata galbena
usa blindata culoare albastra
usa exterior culoare neagra
usa next culoare crem

Mai mult decât o intrare - Importanța ușii tale exterioare

Ușa exterioară a casei tale joacă un rol esențial atât în aspectul estetic, cât și în securitatea locuinței tale. Este mai mult decât o simplă intrare, reprezentând o expresie a stilului și personalității tale. În acest articol, vom explora importanța ușii exterioare a casei tale și cum poți găsi cea potrivită pentru nevoile tale.

Uși pentru intrarea în apartament robuste din metal proiectate pentru a oferi siguranță și protecție. O gamă de peste 30 de culori, astfel încât să satisfacă orice nevoie. Ușile sunt disponibile la comandă, dar și în dimensiuni standard. De asemenea, pentru a asigura un montaj corect se oferă servicii de măsurare la domiciliul clientului.

Ușile metalice de exterior oferă siguranță și protecție împotriva condițiilor meteorologice extreme, a incendiilor și a intrușilor. Aceste uși sunt izolate termic cu un coeficient de 0,8, ceea ce le face eficiente pentru menținerea unei temperaturi confortabile în interiorul casei. Asigurăm montaj pentru uși de intrare în case și vile. 

Uși testate în conformitate cu legea 333/2003 privind paza bunurilor, persoanelor și obiective. Uși clasa RC3 și RC4 conform EN1627. Uși pentru bănci, case de schimb valutar, unități militare, ambasade. 

Uși rezistente la foc cu aviz tehnic eliberat de ICECON. Rezistență la foc 60, 90 sau 120 de minute. Livrare din stoc în culoare alb RAL9010 și gri RAL7035. 

Uși metalice tehnice cu destinație universală. Ideale ca uși de depozit, birouri, școli, instutiții. Suprafețele ușilor sunt tratate antizgârieturi. Sunt realizate din tablă zincată și rezistă la exterior.  

Folia de protecție pentru geamuri se aplică pe orice suprafață din sticlă și este certificată contra rănirilor accidentatele și antiefracție. Avem folie de protecție solară, antiefracție și sablată. 

Montaj Uși Exterior și Folie Geam

Asigurăm servicii de montaj pentru toate produsele pe care le comercializăm. Montăm uși metalice exterior cu spumă și ciment. Aplicăm folie de protecție pentru geamuri.  Avem servicii de montaj pentru uși antifoc, ușă

Service & Reparații Uși

Echipa noastră asigură montaj pentru sisteme de siguranță pentru uși existente. Avem o gamă variată de butuci ușă, yala de siguranță, închidere multipunct, yale inteligente și încuietori cu cheie unică. 

5 sfaturi pentru alegerea celor mai bune uși de intrare în apartament izolate fonic

Poluarea fonică poate genera stres și disconfort considerabile, în special în locuințele noastre, este crucial să alegem ușile de intrare în apartament care sunt bine izolate fonic. Trăind într-un oraș aglomerat sau într-un cartier zgomotos, relaxarea și destinderea după o zi lungă pot deveni dificile. Pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere dintr-o varietate de opțiuni disponibile, vă oferim cinci sfaturi esențiale pentru selectarea ușilor de intrare în apartament cu izolație fonică optimă.

Importanța izolării fonice a ușilor de intrare în apartament

Ușile de intrare în apartament reprezintă prima linie de apărare împotriva zgomotului și a altor perturbări exterioare. Ele trebuie să asigure o barieră eficientă între mediul extern și spațiul liniștit al locuinței dumneavoastră. În absența unei izolații fonoizolante adecvate, zgomotul poate pătrunde prin ușa de intrare și poate afecta confortul și liniștea de acasă.

Factori de luat în considerare atunci când alegeți uși de intrare în apartament izolate fonic

Când doriți să alegeți ușile de intrare în apartament izolate fonic, există mai mulți factori de luat în considerare. Un prim aspect important este materialul din care este fabricată ușa. Cele mai bune opțiuni pentru izolarea fonică sunt lemnul masiv, metalul și sticla stratificată.

Al doilea aspect de luat în considerare este grosimea ușii. O ușă mai groasă va oferi o izolare fonică mai bună decât una subțire. Este recomandat să alegeți o ușă cu o grosime de cel puțin 4 cm.

Etanșeitatea ușii reprezintă un alt factor important. O ușă etanșă va asigura o izolare fonică mai eficientă și va reduce pierderile de căldură. Este esențial ca ușa să se potrivească perfect în cadrul său, iar zonele din jurul ușii să fie etanșate pentru a preveni pătrunderea zgomotului.

În final, este crucial să alegeți ușa de la un furnizor de încredere, care are experiență în producerea ușilor de intrare izolate fonic. Furnizorul ar trebui să vă ofere o gamă largă de opțiuni și să vă ajute să găsiți ușa potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Sfaturi pentru alegerea celor mai bune uși de intrare în apartament izolate fonic

  1. Selectați ușa în funcție de nevoile dvs. – luați în considerare materialul, grosimea, etanșeitatea și reputația furnizorului.
  2. Verificați ratingul de izolare fonică al ușii – cu cât este mai mare ratingul, cu atât ușa va fi mai eficientă în izolarea fonică.
  3. Optați pentru uși cu geamuri termopane – acestea oferă o izolare fonică superioară în comparație cu geamurile simple.
  4. Asigurați-vă că ușa are o etanșeitate bună – trebuie să se potrivească perfect în cadrul și să fie etanșată pentru a preveni pătrunderea zgomotului.
  5. Informați-vă despre garanție și serviciile post-vânzare oferite de furnizor – este important să alegeți un furnizor care oferă o garanție și servicii post-vânzare, astfel încât să fiți asigurat că ușa va fi înlocuită sau reparată în caz de probleme.

Greșeli comune de evitat atunci când alegeți uși de intrare în apartament izolate fonic

O greșeală comună este de a alege o ușă de intrare doar pe baza prețului. Este important să alegeți o ușă de calitate, care să vă ofere o izolare fonică eficientă și să dureze mult timp. De asemenea, evitați să instalați uși de intrare care nu se potrivesc perfect în cadrul, deoarece acestea vor permite pătrunderea zgomotului și a aerului rece.

În plus, nu alegeți o ușă care nu este suficient de groasă sau care nu are etanșeitate bună. Aceste uși nu vor fi eficiente în izolarea fonică și vor permite pătrunderea zgomotului și a aerului rece.

Prețul vs. beneficiile ușilor de intrare în apartament izolate fonic

Ușile de intrare izolate fonic pot fi mai scumpe decât ușile obișnuite, dar beneficiile lor nu se compară. O ușă de intrare eficientă din punct de vedere energetic și izolată fonic poate ajuta la reducerea costurilor cu încălzirea și răcirea, precum și la creșterea valorii apartamentului. De asemenea, o ușă de intrare izolată fonic vă poate ajuta să vă relaxați și să vă odihniți mai bine acasă, ceea ce este neprețuit.

Acum poți să dormi în liniște la tine acasă! În siguranță!

Solicită ofertă de preț pentru produsele pe care le comercializăm. Răspundem rapid, găsim soluțiile potrivite pentru nevoile și bugetul tău. Livrăm și montăm rapid din stoc. Asigurăm măsurători pentru uși la domiciliul clientului. 

Adresă

Str. Paleologu nr. 1, Sector 2, București, România, 021882

Program:

Luni - Vineri - 8.00 - 17.00
Sâmbătă - 10.00 - 14.00 Duminică: Închis

logo blindat
Scroll to Top