folie protectie solara

Cum montăm folia de geam termopan singuri acasă

Dacă doriți să îmbunătățiți eficiența energetică și siguranța casei dvs. montajul foliei team termopan poate fi soluția de care aveți nevoie.

Acest proces presupune aplicarea unei folii speciale pe ferestre care ajută la pierderea de căldură și la creșterea securității.

Aflați mai multe despre beneficiile montajului foliei pentru geam termopan aici. 

Pe ce tipuri de ferestre se poate monta folia pentru geam?

Montajul foliei de geam se poate face pe o varietate de ferestre, inclusiv pe plexiglas și policarbonat. Este, de asemenea destinată ușilor și partițiilor din stică. Folia geam se aplică atât în clădiri rezidențiale, cât și în mediu privat. 

Este important să consultați un specialist pentru a vă asigura că folia este compatibilă cu tipul dvs. de geam.

Folia pentru geam este o soluție practică și eficientă pentru protejarea împortiva razelor UV și pentru siguranța locuinței. Mai jos, avem 5 pași despre montajul foliei pe geam termopan:

Montarea foliei pentru geam este o soluție practică și eficientă pentru protejarea împotriva razelor UV, a zgomotului și a pierderii de căldură. 

Dacă sunteți interesat să aplicați folie termopan pe propriile ferestre, iată cum să faceți acest lucru.

Măsurarea dimensiunilor geamurilor termopan pe care se aplică folia antiefracție sau de protecție solară

Primul pas este să măsurați dimensiunile geamurilor pentru a tăia folia termopan adecvată. Este important să măsurați dimensiunile cu precizie, astfel încât să nu aveți nevoie să tăiați prea mult din folie.

Tăierea foliei

Înainte de a tăia folia, asigurați-vă că suprafața de lucru este curată și uscată. Folosiți un cutter sau un cuțit pentru a tăia folia. Este important să nu zgâriați sticla sau să tăiați prea mult din folie, pentru a asigura o aplicare uniformă.

Curățarea geamului înainte de aplicarea foliei pe suprafața de sticlă

Înainte de aplicarea foliei, curățați bine geamul. Folosiți o soluție de curățare fără alcool și o lavetă moale pentru a curăța murdăria și praful. Asigurați-vă că suprafața geamului este curată și uscată înainte de a aplica folia.

Aplicarea foliei pe geam

Aplicați folia pe geam, asigurându-vă că este aliniată corect și că acoperă întreaga suprafață. Folosind o sticlă de pulverizare cu apă și o lavetă, umeziți suprafața foliei și apăsați cu grijă pentru a elimina bulele de aer. Dacă există bucăți de folie care nu sunt lipite corect, îndepărtați-le cu atenție și re-aplicați-le.

Eliminarea apei dintre folie și geam cu ajutorul unei raclete

După ce ați aplicat folia, trebuie să eliminați apa rămasă între folie și sticlă. Folosiți o racletă de cauciuc pentru a îndepărta apa. Asigurați-vă că îndepărtați toată apa pentru a obține o suprafață netedă și uniformă.

Montaj folie geam termopan video:

folie securitate antiefractie geam

Folie Antiefracție

Folie de protectie ferestre termopan, vitrine și uși din sticlă. Folie certificată EN12600 și EN356 clasa de rezistență P2A

folie solara ferestre

Folie Protecție Solară

Folia reflexivă asigură protecția împotriva razelor solare. Menține răcoare în încăperi pe timpul anotimpurilor calde. 

Folie Sablată

Folia de intimitate poate fi sablată sau cu diferite modele decorativă. Ideală pentru spațiile partiționate cu sticlă. 

Solicită Ofertă
Scroll to Top
×