usa exterior gri antracit

Ușa exterior gri antracit: combină siguranța și confortul termic și fonic optim cu un design modern și personalizat.

Această ușa exterior gri antracit, o soluție la modă pentru proprietarii de apartamente în stil industrial sau vile cu o arhitectură modernă. Ușa de exterior are o izolație fonică foarte bună, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care doresc să își reducă nivelul de zgomot exterior.

Griul antracit este o culoare neutră, dar sofisticată, care se potrivește bine cu multe culori și stiluri diferite de design interior și exterior. De asemenea, este o culoare populară în designul modern, ceea ce înseamnă că această ușă poate fi o alegere la modă pentru proprietarii care doresc să își actualizeze aspectul casei.

Pe lângă aspectul estetic, ușa exterior gri antracit are și o serie de avantaje funcționale. Izolarea fonică este una dintre cele mai importante, deoarece poate ajuta la reducerea nivelului de zgomot din exterior, ceea ce poate fi foarte important pentru cei care locuiesc în zone aglomerate sau aproape de drumuri cu trafic intens.

Soluție sigură și modernă pentru casă sau apartament

Această ușă exterioră gri antracit este fabricată din tablă zincată, care este un material rezistent la intemperii și la coroziune. În plus, aceasta este dotată cu un strat de vată minerală la interior, care asigură o izolație fonică de 40 de decibeli. Acest nivel de izolare fonică este foarte bun, permițând proprietarilor să se bucure de un mediu liniștit și confortabil în interiorul casei lor.

Cele două încuietori de securitate montate pe ușa exterioră gri antracit, oferind astfel un nivel suplimentar de siguranță și protecție împotriva efracțiilor. Aceste sisteme de încuietori cu precizie mecanică sunt certificate antiefracție, în conformitate cu standardele și legislația în vigoare, garantând astfel un nivel optim de securitate pentru proprietari.

Ușă exterioră gri antracit este dotată cu garnituri de etanșare pe foaie și pe toc, care asigură o etanșeitate bună la curentul de aer. Aceste garnituri ajută la prevenirea pierderii de căldură din interiorul casei și la reducerea cheltuielilor cu încălzirea sau răcirea. De asemenea, ele ajută la protejarea împotriva ploii, a prafului și a zăpezii, asigurând astfel un mediu confortabil și sigur în interiorul casei.

usa intrare apartament

Uși Intrare Apartament

Uși metalice de apartament cu încuietori de siguranță testate antiefracție 

usa exterior casa

Uși Exterior Casă

Uși exterior din tablă zincată cu coeficient termic mic, rezistente foc 30 min 

usi blindate antiefractie

Uși Blindate Antiefracție

Uși solide testate cu certificate antiefracție conform EN1627 clasa RC3 și RC4

usi personalizate de lux

Uși lux personalizate

Uși intrare rezidențiale de lux personalizate și pe comandă în orice culoare

Caracteristici ușă exterior gri antracit:

  1. Aspect modern și elegant
  2. Nivel optim de securitate, cu două încuietori de securitate antiefracție
  3. Izolare fonică excelentă, cu un strat de amortizare cu izolație fonică și termică realizat din poliuretan
  4. Izolare termică de înaltă performanță, cu materiale rezistente la șocuri termice
  5. Garnituri de etanșare pe foaie și pe toc, pentru etanșeitate la curentul de aer și protecție împotriva ploii, prafului și zăpezii
  6. Ușă ușor de întreținut
  7. Diverse opțiuni de personalizare, inclusiv ornamente și accesorii
  8. Culoare gri antracit neutru și sofisticat, potrivită pentru multe stiluri diferite de design interior și exterior.
Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
WhatsApp icon
Chat
Scroll to Top