Ușă de exterior rezistentă la umiditate, izolată termic pentru siguranță sporită și economie la facturile de utilități

usa exterior rezistenta la intemperii

Alegerea perfectă pentru a asigura siguranța și confortul locuinței dumneavoastră

Ușa de intrare blindată este concepută pentru a oferi siguranță maximă și durabilitate. Este fabricată din tablă din oțel cu grosimea de 2 mm și dispune de o încuietoare în 16 direcții cu o grosime a bolțurilor de 18 mm.

Construția ușii și închiderea multipunct oferă o protecție ridicată la efracție, încuietorile fiind certificate în conformitate cu normele de securitate în vigoare.

Ușa dispune de garnituri de etanșare pe toate laturile, ceea ce ajută la prevenirea pierderilor de căldură și la reducerea zgomotului care trece din exterior către interiorul locuinței.

Această ușă de exterior antiefracție este disponibilă într-o gamă variată de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească cu aspectul caseși și preferințele fiecărui client. Ușa de intrare poate fi personalizată pe dimensiuni exacte, în funcție de golurile existente.

În dotarea standard, ușa vine cu o yală îngropată cu fixare pe ambele laturi în 16 direcții, un dublu cilindru cu proprietăți antirupere și antigăurire și cu cheie cu amprentă și un șild blindat cu mânere și protecție pentru cilindru.

Varianta de apartament vine cu panouri laminate rezistente la zgârieturi, dar acest model se poate pune și la case vile prin schimbarea panoului din exterior.

Pentru ușile de casă sau vilă este recomandată o fibră de sticlă cu rezistență la intemperii. Fibra de sticlă este rezistență la zgârieturi, lovituri și vandalism, ceea ce face ca ușa să fie ideală pentru zone cu trafic intens sau pentru situațiile în care ușa este expusă direct la condițiile de mediu.

Ușa de exterior blindată nu va rugini sau exfolis sau decolora în timp, ceea ce reprezintă  o soluție excelentă pentru vile sau case.

Stratul interior din vată minerală îi asigură un coeficient de izolare foarte mic, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care doresc să facă economie la facturile de utilități.

În concluzie, această ușă de exterior antiefracție de caltiate premium este o alegere excelentă pentru oricine dorește să asigure un grad mare de siguranță pentru casă, familie și să îmbunătățească performanțele tehnice și fonice ale casei.

Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
WhatsApp icon
Chat
Scroll to Top