Protecția maximă și siguranța asigurată de folia antiefracție pentru geamuri și uși din sticlă

Folia Antiefracție Geam - Inovația care întărește sticla și previne riscurile de rănire

Folia antiefracție pentru geamuri și uși din sticlă reprezintă o inovație remarcabilă în ceea ce privește securitatea clădirilor.

Această tehnologie avansată este compusă din sute de straturi microscopice subțiri de plastic pe bază de poliester, care îi conferă rezistență sporită la abraziune și rupere.

Protejează în caz de spargere și reduce riscurile

Folia este aplicată direct deasupra geamurilor existente ale ferestrelor și ușilor, creând un strat protector care întărește sticla și previne desprinderea acesteia în caz de spargere. 

În timp ce nu împiedică complet spargerea geamului, folia antiefracție adaugă o rezistență suplimentară la impact, reducând astfel riscul de rănire cauzat de cioburile ascuțite care pot zbura în interior.

folie securitate antiefractie geam

Folie de protectie ferestre termopan, vitrine și uși din sticlă. Folie certificată EN12600 și EN356 clasa de rezistență P2A

Folia reflexivă asigură protecția împotriva razelor solare. Menține răcoare în încăperi pe timpul anotimpurilor calde. 

Folia de intimitate poate fi sablată sau cu diferite modele decorativă. Ideală pentru spațiile partiționate cu sticlă. 

Siguranța în fața riscurilor diverse

Un exemplu concret arată că, în cazul în care o fereastră protejată de folia antiefracție este lovită de o bucată de resturi care zboară și sticla se sparge, riscul de rănire gravă este semnificativ redus. Folosirea foliei antiefracție minimizează șansa unei găuri mari în geam, ceea ce ar putea expune proprietatea la alte riscuri suplimentare.

Versatilitatea și aplicabilitatea foliilor antiefracție pentru geamuri

Este important de menționat că folia antiefracție este o soluție versatilă și adecvată pentru o varietate de proprietăți comerciale, incluzând școli, magazine de vânzare cu amănuntul, clădiri de birouri, restaurante, hoteluri, facilități religioase și spitale.

Protecție împotriva radiațiilor UV și aspect estetic

Un alt avantaj adus de folia antiefracție este rezistența sa integrată la radiațiile ultraviolete (UV), care blochează aproximativ 99,9% din razele nocive ale soarelui.

Această caracteristică protejează mobilierul și împiedică decolorarea acestuia și a altor obiecte din interior, care altfel ar fi afectate de expunerea îndelungată la radiațiile UV.

De asemenea, folia antiefracție este disponibilă în diverse finisaje și variante de culoare cristalină, reflectorizante și colorate, oferind proprietarilor opțiuni multiple pentru a adăuga intimitate și pentru a adapta aspectul general al proprietății lor.

Limitări și opțiuni alternative ale foliilor antiefracție

Cu toate aceste beneficii, este important de subliniat că folia antiefracție nu este suficient de puternică pentru a rezista la atacurile cu unelte grele și nu poate preveni complet vandalismul, intrările forțate, furturile prin zdrobire, revoltele sau jafurile.

În cazul în care se dorește o protecție mai robustă și o soluție completă împotriva riscurilor, o alternativă excelentă o reprezintă modernizarea geamurilor cu policarbonat de securitate. Policarbonatul, datorită durabilității sale, poate oferi o rezistență superioară la atacurile cu unelte, inclusiv cu ciocane sau bare de levier.

Alegerea potrivită pentru proprietatea dvs.

Folia antiefracție pentru geamuri și uși din sticlă reprezintă o opțiune eficientă pentru a îmbunătăți siguranța clădirilor și a preveni riscurile de rănire în caz de spargere.

Cu toate acestea, în funcție de necesități și nivelul de protecție dorit, modernizarea cu policarbonat de securitate poate reprezenta o alternativă mai puternică și completă pentru a vă asigura proprietatea împotriva riscurilor diverse.

Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
WhatsApp icon
Chat
Scroll to Top