Probleme comune la ferestre care nu sunt legate de folia de geam

Cu peste două decenii de expertiză în aplicarea foliilor și montarea geamurilor termoizolante în România, echipa noastră a întâmpinat o varietate de provocări. Indiferent de tipul ferestrelor – fie ele simple, duble, cu arcată, rotunde, velux sau alte variante – există probleme recurente care pot afecta confortul și eficiența energetică a locuinței dvs., independent de folia de geam aplicată.

Avantajele Foliei de Geam: Confort și Protecție Acasă

Reflexia luminii și reducerea căldurii

Foliile de geam sunt concepute pentru a reflecta lumina solară și a reduce acumularea de căldură în interior, oferind un mediu mai răcoros și mai confortabil în zilele calde de vară.

Păstrarea căldurii și protecția împotriva razelor UV

Pe timpul iernii, aceste folii ajută la reținerea căldurii în interior, contribuind la reducerea costurilor de încălzire. Protecția împotriva razelor UV este esențială pentru a preveni decolorarea mobilierului și a altor obiecte de valoare din casa dvs.

Intimitate, securitate și siguranță oferite de folia de geam

Foliile pot oferi, de asemenea, un grad sporit de intimitate, securitate și siguranță, prin faptul că geamurile sparte rămân aderente la folie, reducând riscul de accidente.

Probleme frecvente ale ferestrelor și soluțiile lor

Ferestre prin care trece curentul

Cauze comune includ rame de ferestre deteriorate sau putrede și crăpături în locurile de montaj. Soluția constă în aplicarea izolației adecvate și înlocuirea garniturilor de etanșare pentru a elimina curentul de aer.

Geamuri care se deschid greu

Dificultatea în deschiderea geamurilor poate fi rezultatul unor balamale defectuoase sau al unui sistem de închidere necorespunzător. Recomandăm solicitarea unui specialist pentru reglarea sau înlocuirea componentelor afectate.

Ferestre care nu stau deschise

Această problemă este adesea cauzată de balamale uzate sau inadecvate. O intervenție de ajustare sau înlocuire a balamalelor de către un expert poate rezolva eficient situația.

Condens și aburire între foile de geam

Condensul dintre geamuri indică de obicei deteriorarea garniturilor de etanșare. Reducerea umidității din interiorul casei prin aerisiri frecvente sau utilizarea unui dezumidificator poate ameliora problema, însă înlocuirea garniturilor este adesea necesară pentru o soluție pe termen lung.

Identificarea și soluționarea timpurie a problemelor comune ale ferestrelor contribuie la menținerea confortului și a eficienței energetice ale locuinței dvs. Investiția în întreținerea adecvată și în soluții de îmbunătățire, cum ar fi foliile de geam, poate aduce beneficii semnificative pe termen lung, asigurând un habitat mai plăcut și mai sustenabil.

folie securitate antiefractie geam
Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
WhatsApp icon
Chat
Scroll to Top