folie sablata mata

Folie intimitate pentru geamuri: Protecție, siguranță și confort în interiorul casei tale.

Folie de protectie ferestre termopan, vitrine și uși din sticlă. Folie certificată EN12600 și EN356 clasa de rezistență P2A

Folia reflexivă asigură protecția împotriva razelor solare. Menține răcoare în încăperi pe timpul anotimpurilor calde. 

Folia de intimitate poate fi sablată sau cu diferite modele decorativă. Ideală pentru spațiile partiționate cu sticlă. 

Ce este folia pentru geamuri pentru intimitate și cum poate ajuta afacerea dvs. sau viața privată

Folie intimitate pentru geamuri: Protecție, siguranță și confort în interiorul casei tale.

Folia pentru geamuri pentru intimitate a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani. Din ce în ce mai mulți oameni aleg să o instaleze în casele lor sau în afacerile lor.

În acest articol, vom discuta despre ce este folia pentru geamuri pentru intimitate și cum poate ajuta la protejarea vieții private și a altor aspecte importante.

Ce este folia pentru geamuri privacy?

Folia pentru geamuri pentru intimitate este un material special care se aplică pe geamuri pentru a oferi mai multă intimitate și confidențialitate. Aceasta este disponibilă în diferite nuanțe, modele și niveluri de performanță energetică. De asemenea, poate avea și alte funcții, precum protejarea împotriva razelor UV sau creșterea siguranței geamurilor la spargere sau efracție.

Motive pentru a aplica folie pe geam care oferă intimitate

Există mai multe motive pentru care oamenii aleg să aplice folie pe geam care oferă intimitate. În primul rând, este o soluție excelentă pentru afacerile care doresc să protejeze intimitatea clienților lor, precum clădirile de birouri, birourile notariale sau cabinetele medicale. În al doilea rând, poate fi utilizată și în casele particulare, pentru a oferi mai multă intimitate și pentru a împiedica trecătorii să vadă în interior.

Ce tipuri de folie privacy de intimitate există?

Există mai multe tipuri de folie privacy de intimitate disponibile, iar acestea diferă în funcție de gradul de intimitate pe care îl oferă și de alte caracteristici. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri:

  • Folia colorată: este disponibilă în diferite nuanțe de negru sau alte culori.
  • Folia oglindă sau solară: are un efect reflectorizant și nu permite vizibilitatea de afară în clădire ziua, iar noaptea nu se poate vedea din clădire afară.
  • Folia translucidă: permite luminii să treacă, dar nu permite celor de afară să vadă în clădire.
  • Folia opacă: nu permite vizibilitatea nici din interior, nici din exterior.

Este folia de intimitate rezistentă la umezeală?

Da, folia de intimitate este rezistentă la apă și poate fi instalată și în spațiile umede, precum băile.

Protecția împotriva razelor UV

În afară de intimitatea pe care o oferă, folia de intimitate poate proteja și împotriva razelor UV. Aceasta poate bloca până la 99% din razele ultraviolete.

Cum se curăță geamurile pe care a fost aplicată folie de intimitate sablată?

Curățarea geamurilor se face normal, cu soluții speciale din comerț pentru sticlă. Nu se folosesc obiecte ascuțite gen lame, cuțite sau substanțe chimice de degresare.

Solicită Ofertă
Scroll to Top
×