Vizor electronic cu cameră video pentru uși de exterior - IR, detector de mișcare și sonerie

Sună acum

Vizor cu cameră video pentru uși de intrare, funcție de filmare, fotografiere, sonerie încorporată

vizor electronic usa intrare apartametn si casa

Vizor electronic pentru ușile de intrare, care oferă o funcție de filmare și fotografiere, detectează mișcarea și dispune de o sonerie încorporată. De asemenea, dispune de tehnologie infraroșu (IR) pentru a oferi o vedere clară și în condiții de lumină redusă.

Vizorul electronic se poate monta pe orice ușă de intrare existentă, fără a fi necesară înlocuirea acesteia. Prin utilizarea detectorului de mișcare, acesta poate detecta prezența în fața ușii și poate face fotografii, oferind o înregistrare a persoanelor care au vizitat ușa.

În plus, vizorul electronic dispune de posibilitatea de a emite semnale sonore pentru a anunța vizitatorii sau pentru a avertiza proprietarii de acasă despre prezența cuiva în fața ușii.

Vizorul electronic pentru uși de intrare este o soluție convenabilă și accesibilă pentru îmbunătățirea securității casei tale. Cu ajutorul său, poți obține o vedere clară și înregistrări ale vizitatorilor fără a fi necesar să deschizi ușa.

Păstrați-vă casa în siguranță cu vizorul electronic pentru uși de exterior

Acest vizor electronic cu cameră este proiectat să stocheze datele pe card microSD (nu inclus în pachet) și dispune de funcție de filmare și fotografiere. Vizorul este dotat cu un senzor de mișcare care face fotografii automat atunci când detectează prezența în fața ușii de intrare. Setarea modului de fotografiere este mult mai eficientă, deoarece cantitatea de date stocată este mult mai mică.

Vizorul nu este compatibil cu Wi-Fi și nu poate fi conectat la un telefon. Cu toate acestea, dispune de caracteristici tehnice avansate, cum ar fi un senzor de 1 megapixel, o rezoluție de 720P și un ecran TFT de 4,3 inch. De asemenea, dispune de un unghi de cuprindere de 120 de grade și două LED-uri infraroșu pentru filmare pe timp de noapte.

Dimensiunile ecranului sunt 97 x 146 x 20 mm (înălțime x lățime x adâncime), iar bateria are o capacitate de 2400 mAh, ceea ce îl face un produs practic și convenabil de utilizat. Vizorul poate fi montat pe orice ușă de intrare cu un diametru de gaură între 14 și 22 mm, iar greutatea sa este de aproximativ 505 grame.

În general, acest vizor electronic cu cameră oferă o soluție eficientă și accesibilă pentru a îmbunătăți securitatea ușii tale de intrare, oferind posibilitatea de a vedea cine se află în fața ușii fără a fi necesar să o deschizi.

usa intrare apartament

Uși Intrare Apartament

Uși metalice de apartament cu încuietori de siguranță testate antiefracție 

usa exterior casa

Uși Exterior Casă

Uși exterior din tablă zincată cu coeficient termic mic, rezistente foc 30 min 

usi blindate antiefractie

Uși Blindate Antiefracție

Uși solide testate cu certificate antiefracție conform EN1627 clasa RC3 și RC4

usi personalizate de lux

Uși lux personalizate

Uși intrare rezidențiale de lux personalizate și pe comandă în orice culoare

Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
WhatsApp icon
Chat
Scroll to Top