Descoperă butucii noștri cu aceeași cheie sau cheia universală, disponibili în variante economice sau antiefracție, produși în Franța și Germania

Sună acum
butuci usa cu cheie similara

Butucii pentru uși de intrare sunt disponibili într-o gamă largă, oferind clienților posibilitatea de a alege butucul potrivit nevoilor lor. În plus, faptul că aceștia se pot comanda cu aceeași cheie sau cu o cheie universală este o caracteristică utilă, care permite utilizatorilor să deschidă mai multe uși cu o singură cheie.

Cilindrii pentru uși în sistem master key sunt o soluție economică și convenabilă pentru cei care doresc să evite purtarea multor chei. Faptul că aceștia sunt disponibili în producție în Franța și Germania sugerează calitatea acestora. În plus, butucii sunt disponibili în variante economice sau antiefracție, ceea ce oferă clienților posibilitatea de a alege o soluție potrivită pentru nevoile lor specifice.

Opțiuni de butuci pentru uși de intrare cu aceeași cheie sau cheie universală

cum masori un butuc usa intrare

Pentru a putea să vă oferim o ofertă personalizată pentru butucii de ușă de intrare cu aceeași cheie, avem nevoie de câteva informații suplimentare de la dumneavoastră. Vă rugăm să ne furnizați numărul exact de uși pe care doriți să le securizați, lungimea fiecărui cilindru și numărul de chei universale de care aveți nevoie pentru a deschide toate ușile cu aceeași cheie. Cu aceste informații, suntem siguri că vom putea să vă oferim cea mai potrivită soluție pentru nevoile dumneavoastră.

Oferta noastră include butuci pentru uși de acces din exterior care permit deschiderea cu o singură cheie în diferite locații. Acești butuci se pot comanda cu aceeași cheie universală sau cu cilindri cu cheie individuală, care sunt independenți și au fiecare propria cheie.

În plus, gama noastră de produse oferă opțiuni convenabile și economice, cum ar fi cilindrii ieftini cu profil simplu, care pot fi comandați cu o cheie universală sau butuci antiefracție cu proprietăți antigăurire sau antirupere, care pot fi comandați cu aceeași cheie.

De asemenea, putem oferi și lacăte cu aceeași cheie sau mai multe lacăte cu o singură cheie. Cheia universală poate deschide câți cilindri doriți, atâta timp cât aceștia au aceeași lungime.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor butuci este faptul că se poate folosi o singură cheie pentru mai multe intrări. Aceasta este o soluție ideală pentru persoanele care dețin mai multe apartamente sau chei de la mai multe locații și doresc să scape de disconfortul de a purta mai multe chei.

usa intrare apartament

Uși Intrare Apartament

Uși metalice de apartament cu încuietori de siguranță testate antiefracție 

usa exterior casa

Uși Exterior Casă

Uși exterior din tablă zincată cu coeficient termic mic, rezistente foc 30 min 

usi blindate antiefractie

Uși Blindate Antiefracție

Uși solide testate cu certificate antiefracție conform EN1627 clasa RC3 și RC4

usi personalizate de lux

Uși lux personalizate

Uși intrare rezidențiale de lux personalizate și pe comandă în orice culoare

Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
WhatsApp icon
Chat
Scroll to Top