Alegerea celor mai bune amortizoare pentru ușile de exterior

Sună acum
amortizor usi rezistente la foc

Amortizor ușă intrare cu șină de glisare TS3000
Trafic intens uși 100 kg, lățime 1100 mm

Amortizor hidraulic cu sina de glisare, care poate avea în șină mecanism de blocare. Acesta este recomandat pentru uși grele și zone cu trafic intens, atât pentru uși de exterior cât și de interior, inclusiv pentru uși rezistente la foc. În varianta standard, acest amortizor poate fi utilizat pentru uși cu o lățime maximă de 1100mm și o greutate maximă de 100kg. Dispune de un indicator optic pentru reglarea forței, o viteză de închidere reglabilă și o putere reglabilă a loviturii finale. Deoarece este termostabil, acest amortizor poate fi utilizat și în condiții de mediu ostile. Beneficiază de o garanție de 24 de luni. Caracteristicile acestui amortizor includ o forță de închidere progresiv reglabilă, conform normei EN 1154, 1-4, integrată într-un singur mecanism, un reglaj hidraulic frontal al bataii finale și o viteză de închidere termostabilizată cu reglaj progresiv frontal. De asemenea, se poate opta pentru o blocare între 80º-120º. Acesta poate fi utilizat pentru uși pe balamale cu o lățime maximă de 1100mm, atât cu deschidere spre dreapta, cât și spre stânga. În cazul ușilor antifoc și antifum, este necesară utilizarea plăcii de montaj.

amortizor usa intrare

Amortizor uși exterior trafic intens TS2000
Trafic mediu, uși grele, lățime maximă 1250 mm

Sistemul de autoînchidere Geze TS 2000V este recomandat pentru uși cu trafic intens și greutate medie, atât pentru uși de interior cât și pentru cele de exterior. Acesta poate fi instalat pe uși cu lățimea maximă admisă de 1250 mm. Viteza de închidere poate fi reglată, iar puterea loviturii de final este de asemenea ajustabilă. De asemenea, produsul beneficiază de o garanție de 24 de luni. Caracteristicile tehnice ale produsului includ o forță de închidere reglabilă 2/4/5 conform EN 1154, care este integrată în sistem, precum și posibilitatea de a regla viteza de închidere frontal. În plus, bătaia finală poate fi ajustată prin intermediul bratului. Produsul poate fi utilizat pe uși cu balamale cu lățimea maximă admisă de 1250 mm și poate fi montat atât pe uși cu deschidere dreapta, cât și pe cele cu deschidere stânga. Pachetul în versiune standard include corpul amortizor, șuruburile de fixare și șablonul de montaj, precum și brațul articulat cu revenire standard. Opțiunile disponibile pentru acest sistem de autoînchidere includ un braț cu sistem de activare și dezactivare a funcției de blocare până la 150°, accesorii de montaj pentru uși integral din sticlă, accesorii de montaj pentru uși cu arcadă și o placă de montaj specială pentru montaj pe toc.

amortizor sina glisare usi exterior

Amortizor uși exterioare trafic mediu TS1500
Uși de interior cu trafic mediu, 60 kg

Amortizorul hidraulic Geze TS 1500 este disponibil cu o șină de glisare foarte îngustă, care oferă un design elegant și modern. Acest sistem de revenire este recomandat pentru uși usoare sau cu trafic mediu, în special pentru uși de interior. Ușile cu o lățime maximă de 950 mm și o greutate de până la 60 kg sunt compatibile cu acest amortizor hidraulic. Amortizorul Geze TS 1500G vine cu o serie de caracteristici utile, cum ar fi posibilitatea de a regla viteza de închidere și de a ajusta bătaia finală. De asemenea, este posibilă comanda unei șine de glisare cu blocare opțională, care poate fi ajustată între unghiurile de 80º-120º. Acesta este un produs standard, care se montează pe foaia de ușă, iar brațul pe toc. Acest amortizor hidraulic este recomandat pentru uși cu balamale de interior, cu o lățime maximă de 850 mm, indiferent de orientarea deschiderii ușii. Pachetul standard include amortizorul Geze TS 1500G, șuruburile de fixare și șablonul de montaj, precum și șina de glisare standard. Există opțiuni disponibile, cum ar fi o șină de glisare cu mecanism de blocare ajustabilă între 80º-120º, un mecanism de limitare a deschiderii și o placă de montaj pentru ușile care nu permit montarea pe foaie. Pentru ușile care nu permit montarea șinei de glisare pe întreaga lungime, se poate comanda o placă de montaj specială. Garanția oferită de producător, Geze Gmbh, este de 24 de luni.

Amortizor uși rezistente la foc și expuse la intemperii
TS5000, trafic intens, rezistență la intemperi

Amortizor hidraulic care vine șină glisare si poate fi utilizat atat pentru usi de interior cat si pentru cele de exterior. Este recomandat pentru usile cu greutate mare si trafic intens, precum si pentru cele rezistente la foc. Varianta standard a acestui amortizor accepta o latime maxima de 1400 mm. Un indicator optic este inclus pentru reglarea fortelor, iar viteza de inchidere poate fi ajustata. Puterea loviturii de final poate fi de asemenea reglata. Acest amortizor hidraulic poate fi montat chiar si in cele mai ostile conditii de mediu, deoarece este termostabil. Este disponibil cu o garantie de 24 de luni. Printre caracteristicile sale se numara o forta de inchidere reglabila conform normei EN 1154, cu un mecanism integrat si un indicator optic pentru reglarea fortelor. Acesta vine cu reglaj progresiv al amortizarii la deschidere si cu un reglaj hidraulic frontal al bataii finale. Viteza de inchidere este termostabilizata si poate fi ajustata progresiv frontal. Manipularea tuturor parametrilor se face frontal. Acest amortizor hidraulic poate fi utilizat pentru usi pe balamale cu o latime de pana la 1400 mm, atat cu deschideri pe dreapta cat si pe stanga. Pentru usile antifoc si antifum se recomanda utilizarea unei placi de montaj. Varianta standard a acestui amortizor vine cu suruburi si sablon pentru prindere si o sina de glisare. Exista si optiuni suplimentare, cum ar fi incorporarea mecanismului de blocare pentru a asigura blocarea usii la un unghi oarecare intre 80º si 120°. Deblocarea se face prin fortarea usoara a inchiderii usii. De asemenea, acest amortizor poate fi disponibil in orice culoare RAL si poate fi livrat cu accesorii de montaj pentru usi integral din sticla. Exista si variante estetice ale carcasei, cum ar fi argintiu, bronz, alamiu si inox, precum si toate culorile RAL. Alte variante de acest amortizor hidraulic includ TS 5000 L pentru montaj pe foaie pe partea opusa balamalelor sau pe toc pe partea cu balamalele, TS 5000 S cu intarziere la inchidere, TS 5000 E cu blocare electromecanica, TS 5000 R cu blocare electromecanica si detector de fum integrat in mecanism.

amortizor usa exterior cu brat

Amortizor uși trafic intens rezistent la intemperii

Amortizorul hidraulic cu brat cu/fara blocare este ideal pentru usi cu greutate mare si trafic intens, inclusiv pentru usi de exterior, usi rezistente la foc si usi de interior. In varianta standard, latimea maxima admisa este de 1400 mm, iar in varianta "size 7" este de maxim 1600 mm. Indicatorul optic frontal al reglarii fortei de inchidere face reglarea mai usoara si mai precisa. Viteza de inchidere este termostabilizata si reglabila, iar puterea loviturii de final este ajustabila. Acest amortizor hidraulic este termostabil, ceea ce inseamna ca poate fi montat chiar si in cele mai ostile conditii de mediu. Garantia oferita este de 24 de luni. Caracteristicile includ o forta de inchidere reglabila progresiv conform normei EN 1154, 1-6 si forta fixa 7. Integrat intr-un sistem, acest amortizor are un indicator optic frontal al reglarii fortei de inchidere si amortizare la deschidere reglabila (forta 1-6). Viteza de inchidere este termostabilizata cu reglaj, iar ventilul de siguranta pentru suprapresiune la deschidere si inchidere este inclus. Reglajul bataii finale se face prin intermediul bratului, iar manipularea tuturor parametrilor se face frontal. Acest amortizor hidraulic poate fi utilizat pe usi pe balamale cu latimea de max. 1400 mm (la model cu forta 1-6) si 1600 mm la cel cu forta 7, atat pentru deschideri pe dreapta cat si pe stanga. Pentru usi antifoc si antifum, se va utiliza intotdeauna cu placa de montaj. In varianta standard, amortizorul vine cu suruburi si sablon pentru prindere si sina de glisare. Optiunile includ un brat cu sistem de activare si dezactivare a functiei de blocare pana la 150º, accesorii de montaj pentru usi integral din sticla, accesorii de montaj pentru usi in arc, placa de montaj speciala pentru montaj pe toc si un model special pentru ambient umed.

Amortizor uși trafic mediu
Uși ușoare trafic intens, 80 kg

Amortizorul hidraulic TS 1500 este un model care poate fi utilizat atât pentru uși de interior, cât și pentru cele de exterior, fiind recomandat pentru uși ușoare cu trafic mediu. Acesta are o lățime maximă admisă a ușii de 1100 mm și o greutate maximă a ușii de 80 kg. Un avantaj al acestui model este faptul că viteza de închidere și puterea loviturii de final sunt reglabile, iar brațul poate fi standard sau cu blocare, oferind posibilitatea de a menține ușa deschisă la un anumit unghi. TS 1500 are o forță de închidere de 3 sau 4 și poate fi montat atât pe toc, cât și pe foaia de ușă. De asemenea, este prevăzut cu reglaj hidraulic al bătăii finale și reglaj al vitezei de închidere. Brațul poate fi comandat opțional cu blocare între 70º-150º. Acest model poate fi montat pe orice tip de ușă pe balamale, indiferent de direcția de deschidere. Pachetul standard include amortizorul TS 1500, șuruburile de prindere și sablonul de montaj, precum și brațul articulat cu închidere standard TS 1500. Pentru ușile unde nu se poate monta sistemul de autoînchidere pe foaie sau pe toc, se recomandă placa de montaj. Garanția oferită de producătorul Geze Gmbh este de 24 de luni.

amortizor usi sticla

Amortizor pardoseală uși exterior

Amortizorul hidraulic pentru pardoseală poate fi achiziționat fără blocare sau cu blocare la 85° sau 90° și este recomandat pentru uși cu greutate mare și trafic intens, inclusiv uși de exterior și de interior. În varianta standard, lățimea maximă admisă este de 1100 mm, iar greutatea ușii nu trebuie să depășească 100 kg. Acest produs este adecvat pentru orice tip de ușă, inclusiv uși din sticlă securizată, uși de lemn, uși metalice, uși din aluminiu și PVC. Viteza de închidere este reglabilă, iar garanția este de 24 de luni. Produsul are un limitator de deschidere fix și poate fi utilizat cu uși batante. Toate reglajele se pot efectua din partea superioară. În plus, opțional, este disponibil un blocaj suplimentar cu un ax prelungit de până la 50 mm. Există două variante disponibile: TS 500 NV și TS 500 N EN3. Amortizorul TS 500 NV este potrivit pentru uși cu o lățime a canatului de până la 1100 mm și are o forță de închidere reglabilă direct conform EN 1-4. Pe de altă parte, amortizorul TS 500 N EN3 este adecvat pentru uși cu o lățime a canatului de până la 950 mm și are o forță de închidere constantă conform EN 3.

amortizor usi usoare

Amortizor uși de interior TS1000
Uși de interior, trafic mediu, greutate 80 kg, lățime 950 mm

Amortizoarele hidraulice cu braț, cu sau fără blocare, sunt ideale pentru ușile de exterior cu trafic redus și în special pentru ușile de interior. Acestea sunt compatibile cu o lățime maximă de 1100 mm și o greutate a ușii de până la 80 kg. Viteza de închidere poate fi ajustată, precum și puterea loviturii finale. Amortizoarele sunt disponibile în culorile argintiu, alb și maro, dar și în negru și auriu. Acestea pot fi montate pe orice tip de ușă, inclusiv pe uși metalice, de lemn masiv, celulare de interior, din aluminiu sau PVC sau chiar uși din sticlă. Amortizoarele Geze TS 1000C au o forță de închidere de 3 sau 4 (în conformitate cu standardul EN1154) și aceasta este realizată prin inversarea poziției brațului articulat integrat într-un singur sistem. Forța 4 poate fi obținută prin montajul deplasat al sistemului de autoînchidere. Acestea au și reglaj al vitezei de închidere, reglaj hidraulic al puterii loviturii finale și opțiunea de blocaj între 70º si 150º. Domeniul de utilizare pentru aceste amortizoare este pentru uși cu balamale cu o lățime maximă de 950 mm (sau 1100 mm pentru modelele speciale) și cu deschidere stânga sau dreapta. Pachetul standard include amortizorul cu braț standard sau cu blocare, șuruburile necesare și un șablon de montaj (fără placa de montaj). De asemenea, acestea beneficiază de o garanție de 24 de luni.

usa intrare apartament

Uși Intrare Apartament

Uși metalice de apartament cu încuietori de siguranță  

usa exterior casa

Uși Exterior Casă

Uși exterior din tablă zincată cu coeficient termic mic

usi blindate antiefractie

Uși Blindate Antiefracție

Uși certificate antiefracție conform EN1627 clasa RC3 și RC4

usi personalizate de lux

Uși lux personalizate

Uși intrare rezidențiale de lux personalizate la comandă

Scroll to Top
×