Încuietoare antiefracție Ikon Assa Abloy pentru uși de intrare cu nivel maxim de securitate

Sună acum

Încuietoare de înaltă securitate pentru ușa dumneavoastră - Yala antiefracție Ikon Assa Abloy

incuietoare antiefractie usa exterior
yala siguranta usa intrare

Această încuietoare este special concepută pentru a oferi un nivel maxim de securitate și protecție împotriva hoților. Yala antiefracție Ikon Assa Abloy este o încuietoare pentru uși de exterior, realizată din oțel blindat, cu o rezistență ridicată la efracție.

Această încuietoare se poate monta pe orice ușă de intrare și vine cu toate accesoriile de montaj necesare. În plus, încuietoarea vine cu 5 chei patentate (necopiabile), astfel încât să aveți un control complet asupra accesului la locuința dumneavoastră.

Yala antiefracție Ikon Assa Abloy pentru uși de intrare este dotată cu un cilindru antigăurire, care oferă o protecție avansată împotriva încercărilor de spargere sau manipulare a yalei. În acest fel, încuietoarea asigură o protecție optimă împotriva intrărilor neautorizate.

În plus, designul modern al acestei yale se potrivește pe orice ușă de intrare în apartament sau casă, oferindu-vă siguranța și protecția de care aveți nevoie pentru a vă simți în siguranță în propria locuință. Această încuietoare este perfectă pentru cei care doresc să-și protejeze casa atunci când sunt plecați o perioadă mai lungă de timp.

În concluzie, yala antiefracție Ikon Assa Abloy pentru uși de intrare este alegerea ideală pentru cei care doresc să-și protejeze locuința împotriva hoților și să se simtă în siguranță în propria casă.

Butuc exterior antigăurire cu 5 chei

Realizată din oțel blindat, această încuietoare este extrem de rezistentă la încercările de efracție, fiind dotată cu cilindru antiefracție antirupere și antigăurire de cea mai bună calitate. Designul modern și siguranța oferită de această încuietoare asigură un nivel de protecție optimă în orice locație, reducând riscul de intrare neautorizată în locuință.

Yala antiefracție Ikon Assa Abloy se potrivește pe orice ușă de intrare, fiind ideală pentru a vă proteja casa atunci când sunteți plecați o perioadă mai lungă de timp.

Solicită Ofertă
usa intrare apartament

Uși Intrare Apartament

Uși metalice de apartament cu încuietori de siguranță testate antiefracție 

usa exterior casa

Uși Exterior Casă

Uși exterior din tablă zincată cu coeficient termic mic, rezistente foc 30 min 

usi blindate antiefractie

Uși Blindate Antiefracție

Uși solide testate cu certificate antiefracție conform EN1627 clasa RC3 și RC4

usi personalizate de lux

Uși lux personalizate

Uși intrare rezidențiale de lux personalizate și pe comandă în orice culoare

Scroll to Top
×