Yala aplicata Ikon Z132

Yala aplicata Ikon Z132 | Waldeck

Yala suplimentara aplicata cu lanta de inalta securitate. Limba din otel masiv, inra in tocul usii 24 de mm prin 2-tururi. Yala testata de Biroul Roman de Criminalistica, produs conform normelor europene DIN EN 1303 si DIN EN 18252. 


CERE INFORMATII DESPRE PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818

office@waldeck.ro 

Yala aplicata cu securitate ridicata. Limba din otel masiv, inra in tocul usii 24 de mm prin 2-tururi. Butonul interior permite inchiderea usii fara a fi folosita cheia. Indicator la interior inchis/deschis (rosu = usa inchisa, verde = usa deschisa). Acest buton este foarte util atunci cand in apartament locuiesc mai multe persoane, deoarece nu mai este necesara introducerea cheii in yala atunci cand sunteti acasa. 


Lantul permite deschiderea usii si vizualizarea in exterior, acesta ramanand prins in limba masiva. Lantul este util pentru persoanele in varsta sau copii, pentru ca nu permite impingerea usii si intrarea cu forta in casa. Cilindrul exterior este din otel masi, protejat antigaurire.


Carcasa este din metal special tratat, fiind foarte robusta, fapt care face aproape imposibila orice forma de atac uzuala folosita de infractori. 


Produsul este agrementat de casele de asigurari si Politia din Germania. 


Profilul paracentric (nu permite introducerea sculelor folosite in mod uzual pentru intrarea prin efractie), card de securitate pentru copierera cheilor (cheile se pot executa doar de dealeri autorizati Ikon). Lantul permite vizionarea in exterior fara ca usa sa fie deschisa in totalitate.


Yala aplicata Ikon cu lant este disponibila in 3 culori: alb, maro si argintiu. 


Se poate monta atat pe usile deja existente, cat si pe usile nou comandata. Aceasta yala poate si montata ulterior, dupa achizitionarea usii de intrare. 

 

Producator: Ikon AG Germania