Yala aplicata Ikon Z131

Yala aplicata Ikon Z131 | Waldeck

Yala aplicata aditionala cu securitate ridicata agrementata de Politia din Romania. Certificata conform normelor europene DIN EN 1303 si DIN EN 18252


CERE INFORMATII DESPRE PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818

office@waldeck.ro 

Yala aplicata cu securitate ridicata. Limba din otel masiv, inra in tocul usii 24 de mm prin 2-tururi.


Carcasa este foarte robusta din metal dur, tratat termic pentru o rezistenta sporita la spargere sau orice alta forma de atac. 


Toate componentele yalei Ikon sunt produse in fabrica firmei din Berlin. Nu exista parti componente produse in China sau alte tari membre UE. 


Butonul interior permite inchiderea usii fara a fi folosita cheia. Indicator la interior inchis/deschis (rosu = usa inchisa, verde = usa deschisa). Cilindrul exterior este din otel si este protejat anti-gaurire.Profilul paracentric al cilindrului yalei de securitate Ikon (nu permite introducerea sculelor folosite in mod uzual pentru intrarea prin efractie), card de securitate pentru copierera cheilor (cheile se pot executa doar de dealeri autorizati Ikon).


Yala se poate montat atat pe usile metalice sau usile din lemn existente, cat si pe cele noi. Yala aditionala Ikon se poate monta pe orice tip de usa: usi din lemn sau usi metalice cu sau fara falt. 


Este recomandata ca al doilea sistem de inchidere pentru sporirea securitatii usii de intrare in locuinta. 


Butonul din interior permite deschiderea sau inchiderea usii fara folosirea cheii, ceea ce o face foarte utila atunci cand in casa locuiesc mai multe persoane. 


Este disponibila in 3 culori: alb, maro si argintiu. 

 

Producator: Ikon AG Germania