Yala ingropata cu inchidere in trei directii - cilindru

Yala ingropata cu inchidere in trei directii - cilindru | Waldeck

Yala ingropata cu inchidere in 3 directii, utilizabila cilindru in orice dimensiune. 


CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS:

0722.314.441 / 0722.579.818

office@waldeck.ro


Yala ingropata este realizata din otel de cea mai buna calitate. Inchiderea se face in trei directii: 5 bolturi in lateral, un bolt de securitate care inchide in partea de sus a usii si un bolt care inchide jos. Yala are 6 verturi. Inchiderea se face in 4 etape, prin rotirea cheii de 4 ori. Se poate folosi cu orice tip de cilindru.


Yala ingropata cu inchidere in trei directii se poate monta pe aproape orice fel de usa metalica. 


Gama de cilindri pe care ii putem aplica pe usa se poate vedea accesand linkul de mai jos. Acest tip de yala de securitate merge cu orice euro cilindru existent pe piata. Este bine ca cilindrul montat sa fie protejat cu pastila de protectie pentru butuc. 


http://blindat.ro/12-cilindri


Se recomanda ca acest tip de yala sa fie montata pe usile metalice ca incuietoare principala. Inchiderea in cele trei directii asigura stabilitatea usii antiefractie pe trei laturi, scazand riscul intrarii prin efractie cu ajutorul rangii sau levierului. 


Pentru o utilizare mai usoara, se poate monta si cilindru cu buton la interior. Acest tip de cilindru este mai comod, deoarece nu mai trebuie sa introduceti cheia in usa ori de cate ori vreti sa deschideti sau inchideti usa de la intrare, casa sau apartmanent. 


Toti cilindrii pe care ii comercializam, poti fi livrati si in varianta cu buton. 


Producator: Serrature Italia. Garantie: 24 de luni.