Yala ingropata cu inchidere in trei directii

Yala ingropata cu inchidere in trei directii | Waldeck

Yala ingropata de inalta siguranta cu inchidere in 3 directii si cheie tip safe


CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818

office@waldeck.ro

Yala ingropata este realizata din otel de cea mai buna calitate. Inchiderea se face in trei directii: 5 bolturi in lateral, un bolt de securitate care inchide in partea de sus a usii si un bolt care inchide jos.


Yala are cheie tip safe, similara cu cheile de la casele de bani. Yala ingropata cu inchidere in 3 directii se poate monta pe aproape orice tip de usa metalica antiefractie. 


Sistemul de inchidere multipunct asigura stabilitatea usii pe trei laturi. La exterior exista placute din inox. 


Pe usile metalice pe care se monteaza aceasta yala, mai pot fi montate yale aplicate. Gama yalelor aplicate pe care le comercializam poate fi vizionata accesand linkul de mai jos: 


http://blindat.ro/13-yale


Yala ingropata se foloseste ca incuietoare principala la usile metalice de intrare in casa. Se poate folosi si fara cele 2 tije, in acest caz inchiderea se face doar in lateral prin cele 5 bolturi. 


Toate materialele din interior sunt de cea mai buna calitate, iar acest produs asigura o securitate la efractie cu mult peste media intalnita pe piata din Romania. 


Yala are 6 verturi. Inchiderea se face in 4 etape, prin rotirea cheii de 4 ori. Yala este dotata cu cheie tip safe (cheie cu barba).


Producator: Serrature Italia. Garantie: 24 luni.