Yala multipunct cu 5 puncte de inchidere 1500

Yala multipunct cu 5 puncte de inchidere 1500 | Waldeck

Sistem aplicat multipunct cu închidere în 5 direcții.

Yală aplicată cu 5 bolțuri de securitate (yală cu închidere în 5 direcții). Este realizată din oțel de cea mai bună calitate, fiind foarte rezistentă la formele uzuale de încercare de intrare prin efracție.


Yala aplicata antiefractie are un cilindru tip pompă care este acționat din exterior. Yala aplicată cu 5 bolțuri de securitate este realizată din oțel de calitate, fiind foarte rezistentă la formele uzuale de încercare de intrare prin efracție. Cheie cu barbă, tip safe.


Bolțurile masive intră 4 cm în tocul ușii prin 4 rotiri ale cheii. Se recomandă a fi montată ca a doua yală de securitate pentru a crește rezistenta usii la efracție.


Se poate monta pe usile de intrare din lemn sau pe usi metalice. Este ideala ca al doilea sistem de securitate pe usile care au ca incuietoare principala sild sau rozete de protectie pentru cilindru. 


Accesand linkul de mai jos se pot vedea sildurile pe care le comercializam. 


http://blindat.ro/15-silduri


Yala aditionala cu inchidere in 5 directii include tijele care închid ușa sus, jos și pe partea cu balamalele. Sistem certificat de Centrul National de Preventie si Protectie din Italia și de societățile italiene de Asigurări.


Sistemul se poate livra in Bucuresti, iar montajul se poate face de echipa noastra specializata sau se poate trimite in tara prin curier. 


Garantie 24 de luni.