Yala multipunct cu 3 puncte de inchidere 1300

Yala multipunct cu 3 puncte de inchidere 1300 | Waldeck

Yala aditionala cu inchidere multipunct in 3 directii produsa in Italia. 


CERE INFORMATII DESPRE PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818 

office@waldeck.ro 

Yala aplicata cu 5 bolturi de securitate. Este realizata din otel de buna calitate, fiind foarte rezistenta la formele uzuale de incercare de intrare prin efractie. Cilindru pompa care merge sper exterior. Yala aplicata cu 5 bolturi de securitate.


Carcasa metalica este foarte robusta fiind rezistenta la gaurire, smulgere sau torsiune. 


Butonul din interior nu mai necesita folosirea cheii atunci cand sunteti acasa, facand acest produs foarte util pentru locuintele unde stau mai multe persoane. 


Cheie cu barba, tip safe. Bolturile masive intra 4 cm in tocul usii prin 4 tururi de cheie. Se recomanda a fi montata ca a doua yala de securitate pentru a creste rezistenta usii la efractie.


Acest sistem se poate monta pe toate usile comercializate de firma Waldeck, in special pe usile WDK, care au ca yala principala broasca germana Eco, sild blindat si cilindru antigaurire si antirupere. 


Se monteaza ca a doua yala si se aplica pe interiorul usii. La exterior are un cilindru antigaurire cu cheie tip pompa similar cu cel de la casele de bani, care patrunde pe toata grosimea usii, iar prinderea se face in carcasa interioara. 


Dimensiune carcasa: 165x135x32 mm. Sistem certificat de Centrul National de Preventie si Protectie din Italia si de societatile italiene de Asigurari. Garantie 24 de luni.


Yala cu inchidere in 3 directii se poate monta pe usi deja existente din lemn sau usi metalice, usi deja existente la apartamente, case si vile sau usi nou achizitionate. 


Yala se poate livra atat in Bucuresti, cat si in tara prin curier. 


Sistem certificat de Centrul National de Preventie si Protectie din Italia si de societatile italiene de Asigurari. Garantie 24 de luni.