Usi antiefracție certificate placate cu MDF | Waldeck

Usi metalice blindate placate cu panouri din MDF. Constructie robusta din tabla de 4 mm. Ideala pentru case, vile si apartament. Usi cu agrement antiefractie, conf. EN 1627/EN 1630, agreate si de Politia din Romania conform legii nr. 333/2003.


CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.579.818 / 0722.314.441

office@waldeck.ro

Usa blindata antiefracție este produsa in Cehia are ramforsari pe toata suprafata din tabla cu grosimea de 3 mm, dublata in zona sistemelor de inchidere. Structura solida din otel a scheletului, cu garnituri de etansare impotriva curentilor de aer. In varianta standard, usile se livreaza cu panouri drepte (fara model), dar la cerere pot fi livrate cu panouri din furnir natural de lemn sau cu panouri din lemn masiv cu diverse modele. In varianta de exterior, usile se pot livra cu panouri din HDEX, o fibra de sticla rezistenta in orice conditii atmosferice. Accesand linkul de mai jos se pot vedea rezultatele de la testare facute de Politia din Cehia. 

http://blindat.ro/content/21-usi-metalice-placate-cu-panouri-din-hdf-demonstratie-video


Tabla din care este executata usa este zincata, fiind rezistenta la intemperii (soare, ploaie, vant, ninsoare si orice conditii atmosferice). Sistem de inchidere din dotarea standard este cu 16 bolturi de securitate (8 bolturi mobile + 8 bolturi fixe pe zona balamalelor). Usa este echipata cu cilindru Mauer Redline, 5 chei si sistem antirupere si antigaurire. Detalii despre acest produs se pot citi accesand linkul de mai jos: 

http://blindat.ro/cilindri/29-nou-cilindru-mauer-red-line.html

 

Sild de protectie este masiv, placa blindata produs in Germania de firma Basi GmbH. Are pastila de protectie pentru cilindru. Link: 

http://blindat.ro/silduri/47-nou-sild-blindat-sb-2500za.html


Alte detalii tehnice ale usii: 

  • Izolare fonica de pana la 42 dB
  • Usi blindate, datorita tablei de 4 m
  • Certificate clasa 3 si 4 de securitate
  • Rezistenta la foc (30 minute EI 30, EW 30)
  • Etansare impotriva curentilor de aer, datorata garniturilor de pe toc

Calitatea usilor blindate Next Cehia respecta cele mai inalte standarde europene din domeniu, fiind cea mai rezistenta usa de pe piata din aceasta categorie


Usa se realizeaza in doua dimensiuni standard, dar pot se poate executa contra cost si la comanda. Dimeniunile standard sunt: 880 x 2000 mm (gol de aprox. 900 x 2050 mm) si 980 x 2050 mm (gol 1000 x 2080 mm). Dimensiunea maxima la care se poate executa aceasta usa intr-un singur canat este de 1100 x 2200 mm. 


Pentru exterior usa se poate livra cu panouri din inox vospite in diferite nuante RAL (gri, verde, rosu, negru, alb etc). Panourile din inox sunt rezistente la exterior, iar vopsirea se face in camp electrostatic. 


Usile se pot realiza intr-un canat, usi simple sau in doua canate, usi duble cu design special pentru case si vile. Usile se pot monta la apartamente existente in bloc, case, vile, institutii publice, banci, case de amanet, fiind usi agrementate conf. EN 1627/1630, agreate si de Politia din Romania conform legii 333/2003 privind protectia bunurilor, valorilor si persoanelor. 

 

Variante de inchidere

- 16 puncte de siguranta


Imaginile sunt demonstrative. In varianta standard usa se livreaza cu panouri plane pe ambele fete, tocul este vopsit RAL 8017, cantul este vopsit RAL 8017 (la cerere se poate livra cant de inox), pervazele din lemn nu sunt incluse. 

 

Usile nu sunt livrate cu pervaze din lemn masiv, acestea fiind optionale. Fotografiile sunt exemplificative, iar nuantele pot diferi, in functie de monitor. Suprafetele din lemn se livreaza intr-o gama variata de culori si finisaje.

 

HDEX este o fibra de sticla rezistenta la intemperii (soare, ploaie, vant, ninsoare)


nuante HDEX
 

Laminatul este un panou cu rezistenta mare la impactul mecanic, fiind antivandalism (se zgarie foarte greu). Usa in dotare standard are panouri laminate drepte.

nuante panouri laminate

Panourile cu modele pentru usi se executa 3D si pot fi vopsite in orice culoare RAL. Se folosesc doar in interior, nefiind rezistente la intemperii.

 

 

Componente usa blindata:


 

Componenta

DETALII

1

Lant de securitate

Optional se poate monta o yala cu lant Ikon Z132

2

Balamale pe rulment

Reglabile, robuste si extrem de silentioase

3

Sistem de bolturi duble

Protectie maxima impotriva spargerii

4

Sistem de inchidere multipunct 

Actionare printr-un sistem special de inchidere, cu 16 bolturi din otel

5

Balamale din otel 

Prinse ferm de structura usii

6

Finisaj impermeabil
pentru exterior

Pentru usile de exterior, se aplica o fibra de sticla, garantata 10 ani la intemperii

7

Cilindru de inalta siguranta

Cilindru din otel, produs in Olanda, antirupere/antigaurie

8

Izolare termica si fonica 

Izolare fonica si termina, de cea mai buna calitate

9

Geam antiglont (optional)

Pentru case si vile, usa poate fi dotata si cu fanta de lumina, din geam securizat. 

10

Ancorarea tocului de zid 

Suruburi autofiletante din otel de 12 mm, pentru orice tip de zid. 

11

Canturi din INOX

In varianta standard, cantul este vopsit in RAL 8017, dar usile se pot livra si cu cant in otel inox

12

Bara izolatoare

Sistem modern de inlocuire a tocului 

13

Toc acoperit cu lemn

Optional se pot comanda pervaze din lemn, care mascheaza partea metalica