Usa WDK 100% Secure | Waldeck

Usa metalica echipata cu sisteme antiefractie IKON Germania, acreditare Vds (casele de asigurari Germania - www.vds.de), IKS (Initiativa pentru securitate din Germania), certificat de Politia Romana.


CERE INFORMATII DESPRE PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818

office@waldeck.ro 

Usa metalica este echipata cu sisteme antiefractie  produse de firma germana IKON. Toate produsele au agrement pentru rezistenta la atac in conformitate cu normele europene EN 1303 si EN 18252, acreditare Vds (casele de asigurari Germania - www.vds.de, IKS (Initiativa pentru securitate din Germania), certificat de Politia Romana.


Incuietorile sunt robuste, turnate in masa, fiind realizate din oteluri speciale care au fost supuse la tratamente termice repetate si tehnologice pentru a atinge cel mai inalt grad de duritate.


In urma tuturor testelor efectuate de diferite institutii de specialitate internationale, produsele Ikon au iesit in parametrii maximi de rezistenta, de durabilitate, functionalitate si fiabilitate. La testarea sildului IKON de catre www.test.de acesta a primit indicativul "Sehr Gut" (foarte bun). Prin introducerea sildului Ikon S403 si a pastilei suplimentare de protectie pentru yala, ambii cilindri sunt protejati, fiind imposibil atacul direct asupra lor.


Cilindrul W10, prin sistemul longitudinal anti-rupere, face imposibila orice forma de atac. Bara transversala asigura partile laterale ale usii prin introducerea in toc a bolturilor din otel masiv. 

Sisteme Detalii
Sild blindat IKON S403

Sild blindat turnat in masa din otel dur, special tratat. Placile sunt pline, avand o rezistanta mare, fiind aproape imposibil de smuls sau de taiat. Atestat de Biroul Roman de Criminalistica.

Cilindru IKON W10

Noul sistem WSW, cu design modular, ofera combinatia unica a detectiei pivotului de miez cu asa-zisele "stifturi" ce traseaza conturul tip "val" al cheii. 100% antiefractie!

Broasca ECO

Clasa 4 de securitate. Arcul de actionare din otel a fost testat la peste 1.500.000 de inchideri/deschideri. Toate elementele componente sunt din otel de cea mai inalta calitate. 

Yala IKON Z132 cu 

Yala aplicata cu securitate ridicata. Limba din otel masiv, inra in tocul usii 24 de mm prin 2-tururi. Butonul interior permite inchiderea usii fara a fi folosita cheia. Indicator la interior inchis/deschis (rosu = usa inchisa, verde = usa deschisa). Cilindru exterior este protejat anti gaurire. 

Rozeta  pentru yala Ikon Z13

Pastila ce protejeaza cilindrul exterior al yalei Ikon. Este realizata din aceleasi oteluri de inalta duritate ca si sildurile din gama Ikon. Nu exista suruburi la exterior. 

Bara transversala de protectie 

Protectie substantiala pentru usi, bolturi din otel masiv care asigura partile laterale ale usii. Otelul masiv din care este realizat acest produs asigura protectie totala impotiva atacurilor din exterior

Vizor Vedere periferica si rozeta de protectie la interior. Basi Germania.
 

Pentru suplimentarea nivelului de securitate a usii va rugam consultati tabelul de mai jos.

 

Detalii tehnice ale usii metalice: 


Dimensiuni standard 2060x880
Masa ansamblu usa standard 50kg
Indice de izolare la zgomot: Ia=29dB
Rezistenta la transfer termic Ro=0,650m2
Coeficient de transfer termic K=1.540 W/m2K
Permeabilitatea la aer 0.120 m2h mm H2O/kg
Limita de rezistenta la foc 15 minute

 

Oferim consultanta gratuita privind alegerea sistemelor de siguranta potrivite gradului de securitate dorit si bugetului alocat pentru achizitionarea unei usi metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe usile existente la numerele de telefon 0722.314.441, 021/210.46.36 si prin adresa de e-mail office@waldeck.ro