Usa metalica WDK 3

Usa metalica WDK 3 | Waldeck

Usa metalica echipata cu yale germane realizate din materiale de cea mai buna calitate, asigura o lunga durata de functionare si protectie impotriva incercarilor uzuale de efractie. Usa WDK 3 opune o rezistenta de cel putin 30 de minute la metodele uzuale de spargere (extractor, ranga, bormasina manuala de gaurire).


CERE INFORMATII DESPRE PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818

office@waldeck.ro

Usa metalica echipata cu un sistem german antiefractie. Incuietorile, fiind realizate din materiale de buna calitate, asigura o lunga durata de functionare si protectie impotriva incercarilor uzuale de efractie. Usa WDK 3 opune o rezistenta de cel putin 30 de minute la metodele uzuale de spargere (extractor, ranga, bormasina manuala de gaurire).


 

Sisteme Detalii
Sild blindat IKON S403

Sild blindat turnat in masa din otel dur, special tratat. Placile sunt pline, avand o rezistanta mare, fiind aproape imposibil de smuls sau de taiat. Pastila de protectie nu permite atacul direct asupra cilindrului. Toate elementele de securitate sunt inscriptionate pe produs: clasa B de securitate, atestat de casele de asigurari din Germania (VDS) si de Biroul German pentru combaterea criminalitatii. Prindere cu suruburi din otel de grosime M8. Nu exista elemente vizibile la exterior. Atestat de Biroul Roman de Criminalistica.

Cilindru IKON W10

Noul sistem WSW, cu design modular, ofera combinatia unica a detectiei pivotului de miez cu asa-zisele "stifturi" ce traseaza conturul tip "val" al cheii. Cilindrul se poate deschide doar atunci cand toate cele 17 elemente mobile active sunt aliniate, iar bara de blocare laterala se gaseste in pozitia de deschidere. 100% anti-efractie!

Broasca ECO

Clasa 4 de securitate. Arcul de actionare din otel a fost testat la peste 1.500.000 de inchideri/deschideri. Toate elementele componente sunt din otel de cea mai inalta calitate. Limba plina din otel supus la tratament termic. Functie wechsel.

Vizor Vedere periferica si rozeta de protectie la interior. Basi Germania. 
  Pentru suplimentarea nivelului de securitate a usii va rugam consultati tabelul de mai jos.

 

Yale aditionale (optional):

 

Yala Serrature

Yala aditionala aplicata cu cheie tip safe. Cele 4 bolturi sunt din otel si intra in toc 4 cm. Yala este executata din materiale de calitate, aceasta ofera o rezistenta sporita la efractie. 

Yala ingropata Mauer

Yala in gropata MAUER ( Olanda) cu cheie tip safe. . Sistem pe 6 verturi. Lamelele din interior sunt in planuri diferite, ceea ce sporeste gradul de rezistenta la efractie.

Yala IKON Z131 

Yala aplicata cu securitate ridicata. Limba masiva intra in tocul usii 24 de mm prin 2 tururi. Butonul interior permite inchiderea/deschiderea usii fara a fi folosita cheia. Indicator la interior inchis/deschis (rosu = usa inchisa, verde = usa deschisa). 

Yala IKON Z132 

Yala aplicata cu securitate ridicata. Limba din otel masiv intra in tocul usii 24 de mm prin 2 tururi. Butonul interior permite inchiderea usii fara a fi folosita cheia. Indicator la interior inchis/deschis (rosu = usa inchisa, verde = usa deschisa). Cilindru exterior este protejat anti gaurire. 

Bara transversala de protectie 

Protectie substantiala pentru usi, bolturi din otel masiv care asigura partile laterale ale usii. Otelul masiv din care este realizat acest produs asigura protectie totala impotiva atacurilor din exterior. 


Detalii tehnice: 


Dimensiuni standard 2060x880
Masa ansamblu usa standard 50kg
Indice de izolare la zgomot: Ia=29dB
Rezistenta la transfer termic Ro=0,650m2
Coeficient de transfer termic K=1.540 W/m2K
Permeabilitatea la aer 0.120 m2h mm H2O/kg
Limita de rezistenta la foc 15 minute

 

Oferim consultanta gratuita privind alegerea sistemelor de siguranta potrivite gradului de securitate dorit si bugetului alocat pentru achizitionarea unei usi metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe usile existente la numerele de telefon 0722.314.441, 021/210.46.36 si prin adresa de e-mail office@waldeck.ro