Usa metalica WDK 2

Usa metalica WDK 2 | Waldeck

Usa metalica echipata cu un sistem german antiefractie. Incuietorile, fiind realizate din otel de buna calitate si asigura protectie impotriva incercarilor uzuale de efractie. Usa WDK 2 are o rezistenta de cel putin 30 de minute la metodele uzuale de spargere (extractor, ranga, bormasina manuala de gaurire).


CERE INFORMATII DESPRE PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818 

office@waldeck.ro


Usa metalica echipata cu un sistem german antiefractie. Incuietorile, fiind realizate din materiale de buna calitate, asigura o lunga durata de functionare si protectie impotriva incercarilor uzuale de efractie. Usa WDK 5 opune o rezistenta de cel putin 30 de minute la metodele uzuale de spargere (extractor, ranga, bormasina manuala de gaurire).


 

Sisteme Detalii
Sild blindat IKON S403

Sild blindat turnat in masa din otel dur, special tratat. Placile sunt pline, avand o rezistanta mare, fiind aproape imposibil de smuls sau de taiat. Pastila de protectie nu permite atacul direct asupra cilindrului. Atestat de Biroul Roman de Criminalistica.

Cilindru Keso 10 RS 

Cilindru modular cu cheie reversibila, 10 pini activi, 5 pini anti-gaurire din otel de inalta rezistenta, 3 chei cu amprenta. Tija longitudinala din otel nu permite smulgerea, ruperea sau torsiunea cilindrului. Acreditat Vds Clasa B de securitate. Se livreaza cu card de securitate. Cheia poate fi livrata sau copiata doar de dealerii autorizati Keso.

Broasca ECO

Clasa 4 de securitate. Arcul de actionare din otel a fost testat la peste 1.500.000 de inchideri/deschideri. Toate elementele componente sunt din otel de cea mai inalta calitate. Limba plina din otel supus la tratament termic. Functie wechsel.

Vizor Vedere periferica si rozeta de protectie la interior. Basi Germania.
 

Pentru suplimentarea nivelului de securitate a usii va rugam consultati tabelul de mai jos.

 

Yale aditionale (optional):

 

Yala Serrature

Yala aditionala aplicata cu cheie tip safe. Yala este executata din materiale de calitate. 

Yala ingropata Mauer

Yala in gropata MAUER ( Olanda) cu cheie tip safe.

Yala IKON Z131 

Yala aplicata cu securitate ridicata. Limba masiva intra in tocul usii 24 de mm prin 2 tururi.  Cilindru exterior in sistem SK6 1RP60 este protejat anti gaurire. 

Yala IKON Z132 

Yala aplicata cu securitate ridicata. Limba din otel masiv intra in tocul usii 24 de mm prin 2 tururi. Cilindru exterior este protejat anti gaurire. 

Bara transversala de protectie 

Protectie substantiala pentru usi, bolturi din otel masiv care asigura partile laterale ale usii. Otelul masiv din care este realizat acest produs asigura protectie totala impotiva atacurilor din exterior. 

 

Detalii tehnice: 


Dimensiuni standard 2060x880
Masa ansamblu usa standard 50kg
Indice de izolare la zgomot: Ia=29dB
Rezistenta la transfer termic Ro=0,650m2
Coeficient de transfer termic K=1.540 W/m2K
Permeabilitatea la aer 0.120 m2h mm H2O/kg
Limita de rezistenta la foc 15 minute

 

Oferim consultanta gratuita privind alegerea sistemelor de siguranta potrivite gradului de securitate dorit si bugetului alocat pentru achizitionarea unei usi metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe usile existente la numerele de telefon 0722.314.441, 021/210.46.36 si prin adresa de e-mail office@waldeck.ro