Usa metalica WDK 1 | Waldeck

Usa metalica echipata cu un sistem german antiefractie. Incuietorile, fiind realizate din materiale de buna calitate, asigura o lunga durata de functionare si protectie impotriva incercarilor uzuale de efractie. Usa este testata conf. EN 1627 si EN 1630. 


CERE INFORMATII DESPRE PRODUS: 

0722.579.818 / 0722.314.441 

office@waldeck.ro

Usa metalica echipata cu un sisteme germane antiefractie. Incuietorile de siguranta sunt realizate din materiale de foarte buna calitate ce asigura o lunga durata de functionare si protectie impotriva incercarilor uzuale de efractie.


Vizorul cu vedere periferica, permite vizualizarea la un unghi mare. Usile sunt agrementate, antiefractie conform normelor agreate de Politia din Romania, fiind testate de ICECON. Clasa de incarare a usilor este "clasa 3" de siguranta. La interior usa este plin a cu spuma poliuretanica introdusa sub presiune, ceea ce asigura o foarte buna izolare fonica si termica. Este prevazuta cu garnituri de etansare, importriva curentilor de aer.


Toate incuietorile montate pe usa sunt produse exclusiv in Germania, fiind agrementate conform normelor in vigoare, iar materialele din care sunt executate sunt oteluri de cea mai buna calitate foarte rezistente la gaurire, torsiune, smulgere si oricare alta forma de atac folosita de infractori. 


Usile se pot realiza in dimensiune standard de 880 x 2060 mm sau in orice alta dimensiune. Pot fi usi intr-un canat sau in doua canate. Finisajul poate fi cu autocolant sau vopsite RAL.

 

Sisteme Detalii
Sild  Basi SB2500

Sild blindat turnat in masa din otel dur, special tratat. 

Cilindru Titan

K5

Cilindru Titan K5 are un grad ridicat de securitate. 

Broasca ECO

Clasa 4 de securitate. 

Vizor Vedere periferica si rozeta de protectie la interior. Basi Germania.
 

Pentru suplimentarea nivelului de securitate a usii va rugam consultati tabelul de mai jos.

 

Pe usa se pot monta yale aditionale de securitate ca a doua incuietoare (optional):

 

Yala Serrature

Yala aditionala aplicata cu cheie tip safe. Cele 4 bolturi sunt din otel si intra in toc 4 cm. 

Yala ingropata Mauer 

Yala in gropata MAUER ( Olanda) cu cheie tip safe. . Sistem pe 6 verturi. Lamelele din interior sunt in planuri diferite, ceea ce sporeste gradul de rezistenta la efractie.

Yala IKON Z131 

Yala aplicata cu securitate ridicata. Limba masiva intra in tocul usii 24 de mm prin 2 tururi.Cilindru exterior in sistem SK6 1RP60.

Yala IKON Z132 

Yala aplicata cu securitate ridicata. Limba din otel masiv intra in tocul usii 24 de mm prin 2 tururi. Cilindru exterior este protejat anti gaurire. 

Bara transversala de protectie 

Protectie substantiala pentru usi, bolturi din otel masiv care asigura partile laterale ale usii. 

 

Detalii tehnice: 


Dimensiuni standard 2060x880
Masa ansamblu usa standard 50kg
Indice de izolare la zgomot: Ia=29dB
Rezistenta la transfer termic Ro=0,650m2
Coeficient de transfer termic K=1.540 W/m2K
Permeabilitatea la aer 0.120 m2h mm H2O/kg
Limita de rezistenta la foc 15 minute

 

Oferim consultanta gratuita privind alegerea sistemelor de siguranta potrivite gradului de securitate dorit si bugetului alocat pentru achizitionarea unei usi metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe usile existente la numerele de telefon 0722.314.441, 021/210.46.36 si prin adresa de e-mail office@waldeck.ro