Usa metalica SAFE MULTIPUNCT PZ | Waldeck

Usa metalica echipata cu sistem de inchidere pe 3 directii si cilindru produs in Olanda, antirupere/antigaurire. Usa este testata in conformitate cu normele europene EN 1627.


CERE INFORMATII DESPRE PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818 

office@waldeck.ro 

Usa metalica echipata cu sistem de inchidere pe 3 directii, Serrature Italia. Sistemul este realizat din otel de cea mai buna calitate, oferind o rezistenta sporita la efractie. Usa este dotata cu cilindru Mauer Olanda cu 6 verturi si pini antigaurire si sistem antirupere, 5 chei. Usa are o rezistenta de cel putin 20 de minute la metodele uzuale de spargere. Usa se inchide lateral, sus si jos.Usa metalica este echipata cu vizorul cu vedere periferica, ce permite vizualizarea la un unghi mare. Usile sunt agrementate, antiefractie conform normelor EN 1627 si EN 1630, agreate conform legii nr. 333/2003 si de Politia din Romania. Datorita umplerii cu spuma poliuretanica, usa izoleaza fonic si termic.


Este prevazuta cu garnituri de etansare, importriva curentilor de aer. Usile se pot realiza in dimensiune standard de 880 x 2060 mm, fiind o dimensiune uzuala pentru apartamentele la bloc sau in orice alta dimensiune. Pot fi usi intr-un canat sau in doua canate. Finisajul poate fi cu folie autocolanta sau vopsite RAL.

 

Sisteme de securitate cu care este echipata usa metalica:

 

Sisteme Detalii
Clindru Mauer Olanda Cilindru antigaurire/antirupere cu 6 verturi.
Broasca Serrature (Italia) cu inchidere pe 3 directii Sistem de inchidere Serrature (Italia) - 3 directii
Rozeta cu protectie cilindru Rozeta pentru protectia cilindrului la gaurire sau smulgere
Maner drept din inox Maner din inox rezistent la intemperii
Vizor Vedere periferica si rozeta de protectie la interior
  Pentru suplimentarea nivelului de securitate a usii va rugam consultati tabelul de mai jos.


Pe acest tip de usa se poate monta o yala suplimentara, aceasta fiind optionala. Modelele de yale suplimentare se pot vedea accesand linkurile de mai jos. 


http://blindat.ro/13-yale

http://blindat.ro/14-yale-cu-inchidere-multipunct

 

Yala Serrature Yala aditionala aplicata cu cheie tip safe. Cele 4 bolturi sunt din otel si intra in toc 4 cm. 
Yala ingropata Mauer Yala in gropata MAUER ( Olanda) cu cheie tip safe. . Sistem pe 6 verturi.
Yala IKON Z131  Yala aplicata cu securitate ridicata. Limba masiva intra in tocul usii 24 de mm prin 2 tururi. Cilindru exterior in sistem SK6 1RP60 este protejat anti gaurire. 
Yala IKON Z132  Yala aplicata cu securitate ridicata. Limba din otel masiv intra in tocul usii 24 de mm prin 2 tururi. Butonul interior permite inchiderea usii fara a fi folosita cheia. Indicator la interior inchis/deschis 
Bara transversala de protectie  Protectie substantiala pentru usi, bolturi din otel masiv care asigura partile laterale ale usii. Otelul masiv din care este realizat acest produs asigura protectie totala impotiva atacurilor din exterior. 

 


Detalii tehnice:


  • Dimensiuni standard 2060x880
  • Masa ansamblu usa standard 50kg
  • Grosime tabla 1,5 mm
  • Usa plina cu spuma poliuretanica
  • Indice de izolare la zgomot: Ia=29dB
  • Rezistenta la transfer termic Ro=0,650m2
  • Coeficient de transfer termic K=1.540 W/m2K
  • Permeabilitatea la aer 0.120 m2h mm H2O/kg
  • Limita de rezistenta la foc 15 minute


Oferim consultanta gratuita privind alegerea sistemelor de siguranta potrivite gradului de securitate dorit si bugetului alocat pentru achizitionarea unei usi metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe usile existente la numerele de telefon 0722.314.441, 021/210.46.36 si prin adresa de e-mail office@waldeck.ro