Usi din sticla securizata

Usi din sticla securizata | Waldeck

Usi pendulante si glisante din sticla securizata de 10 mm float clar, cu sablare chimica sau cu aplicare folie sablata in diverse modele.


CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.579.818 / 0722.314.441

office@waldeck.ro

Usi pendulante, batante si glisante din sticla securizata de 10 mm float clar, cu sablare chimica sau cu aplicare folie sablata in diverse modele. Usile sunt echipate cu o gama variata de accesorii speciale pentru sticle, atat pentru varianta standard cat si pentru usile cu supralumina, panouri sau vitrine laterale.


Usile din sticla asigura luminozitate, iar designul elegant pot fi utilizate atat pentru partitionarea spatiilor de birouri, cat si in locuintele particulare. Usile din sticla securizata sunt rezistente la spargere si pot fi realizate variat. 


Pe suprafetele din sticla se poate aplica folie de siguranta pentru protectia impotriva ranirilor in conformitate cu legislatia european. Folia este agrementata conform EN 356, agreata si de legea 333/2003. 


Deasemenea se poate aplica folie mata pentru a crea spatii intime. Folia mata si decorativa da un aspect placut usii si nu se mai poate vedea prin geam. Dotate cu amortizor ingropat in pardoseala, usile din sticla ofera un design modern si o fiabilitate superioara. Balamalele pentru sticla sunt produse in Germania, fiind de foarte buna calitate. Finisajele sunt variate: aluminiu eloxat, alama sau inox. 


Usile glisante din sticla pot fi simple sau duble. Ele se recomanda pentru economisirea spatiului. Pot fi puse atat in locuinte, cat si in spatii publice. Sisteme de glisare pentru usile din sticla sunt extrem de silentioase si nu au sina la partea inferioara, ceea ce aduce un plus acestui sistem, deoarece nu se depune praf care ar putea duce la o proasta functionare a acestui tip de usa. 


Producator: Geze GmbH Germania