Sild blindat cu pastila de protectie IKON S 408, cu maner fix

Sild blindat cu pastila de protectie IKON S 408, cu maner fix | Waldeck

Sild blindat realizat din otel de inalta calitate, rezistent la rupere si torsiune. Produs antiefractie, agrementat de politia din Romania si Germania. Agrement conf. EN 1303 si EN 18252. 


CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.579.818 / 0722.314.441

office@waldeck.ro

Sild blindat realizat din otel de cea mai inalta calitate, special tratat. Otelul din care este realizat produsul a fost tratat termic, iar prin racire / incalzire repetata a capatat o rezistenta mare la orice forma de atac. 


Sildul blindat cu manere se poate monta pe orice tip de usa, existenta sau nou achizitionata. Poate fi montat pe usi metalice sau din lemn, pentru a spori rezistenta la efractiei a usii de intrare. 


Nu exista suruburi vizibile la exterior. Prinderea se face in interior cu doua suruburi din otel cu grosimea de metric 8. Suruburile au bosaj adand, intrand mult prin infiletare. Subururile sildului cu manere sunt din acelasi otel de buna calitate ca si placile masive ale produsului. 


Acest sild se monteaza impreuna cu unul dintre cilindrii antirupere si antigaurire. Cilindri de securitate se pot vedea accesand linkul de mai jos: 


http://blindat.ro/12-cilindri

 

Placile din otel sunt pline si nu exista imbinari prin lipire sau sudura. Rezistenta la smulgere, gaurire sau taiere este de peste 2-3 ore. 


Pastila de protectie din otel de cea mai buna calitate nu permite ruperea, smulgerea, sau orice alta forma de atac asupra cilindrului (butucului). Manerul exterior fix nu permite deschiderea usii decat prin actionarea cu cheia din exterior.


Sildul blindat Ikon este Clasa C de securitate. Atestat de casele de asigurari din Germania, de Biroul German pentru combaterea criminalitatii. Atestat de Biroul Roman de Criminalistica.


Sildul blindat IKON este cam cel mai performant de pe piata, oferind o rezistenta antiefractie de 100%. 


Produs 100% realizat in Germania. Producator: Ikon AG. Garantie produs: 24 de luni.