Sild blindat cu pastila de protectie IKON S 403

Sild blindat cu pastila de protectie IKON S 403 | Waldeck

Sild blindat realizat din otel de duritate mare, special tratat pentru rezistenta la efractie.


CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818 

office@waldeck.ro


Sild blindat realizat din otel greu de duritate mare, special tratat. Ambele placi sunt pline, avand o rezistanta mare la indoire si gaurire, fiind aproape imposibil de smuls sau de taiat.


Prinderea cu suruburi se face din interior cu doua suruburi din otel masiv de metric 8. Infiletarea se face mult, suburile fiind imposibil de smuls sau taiat.


Sildurile blindate cu manere produse de firma Ikon Germania se pot monta pe orice tip de usa de intrare, fie ca este usa metalica, usa blindata sau usa din lemn masiv. Asigura un grad mare de protectie la locuintele particulare sau la institutii publice, fiind recomandat in orice loc unde se doreste protectia si securitatea usii de intrare, a bunurilor sau valorilor.


Produsul a fost testat si de Biroul din Romania de Criminalistica, iar rezultatele la teste au concluzionat:


"Produsul nu a cedat la nicio forma uzuala de atac folosita de infractori".


Totodata a fost testata si de siteul www.test.de, iar calificativul pentru acest produse a fost "Sehr gut (foarte bun)".


Sildul blindat se livreaza pe dimensiunea de 72 mm sau de 92 mm. Informatii despre masurarea sildurilor se pot obtine accesand linkul de mai jos:


http://blindat.ro/content/28-determinarea-dimensiunii-unui-sild

 

Pastila de protectie este din otel de cea mai buna calitate nu permite ruperea, smulgerea, sau orice alta forma de atac asupra cilindrului (butucului). Clasa C de securitate.


Sildul se poate monta cu oricare dintre cilindri comercializati de firma noastra sau cu orice cilindru euro profil. Gama de cilindri comercializata de noi se poate vedea, accesand linkul de mai jos: 


http://blindat.ro/12-cilindri


Atestat de casele de asigurari din Germania, de Biroul German pentru combaterea criminalitatii. Atestat de Biroul Roman de Criminalistica.

Produs 100% realizat in Germania.