Sild blindat IKON S 303

Sild blindat IKON S 303 | Waldeck

Sild blindat realizat din otel greu, special tratat, agrementat conform normelor in vigoare EN 1303 si EN 18 252, in conformitate cu cerintele Politiei din Romania. 


CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818

office@waldeck.ro

Sild blindat realizat din otel greu, special tratat. Ambele placi sunt pline, avand o rezistanta mare, fiind aproape imposibil de smuls sau de taiat. Duritatea otelului a fost obtinuta prin tratament termic. Rezistenta la taiere, gaurire sau smulgere este mai mare de o ora, iar ca acest produs sa fie "atacat" necesita gaurirea cu o bormasina de mare putere, ceea ce inseamna zgomot foarte mare. 


Se poate monta cu cilindri comercializati de firma noastra, care se pot vedea accesand linkul de mai jos sau cu orice cilindru euro profil. 


http://blindat.ro/12-cilindri


Prinderea se face din interior cu doua suruburi din otel masiv de metric 8. Infiletarea se face adand, fiind aproape imposibil de smuls sau taiat de pe usa. 


Produsul se poate monta pe orice tip de usa de intrare: usi metalice, usi de interior, usi celulare, usi din lemn masiv, PVC sau usi din aluminiu. 


Distanta intre axe: 72 mm. Clasa B de securitate. Atestat de casele de asigurari din Germania, de Biroul German pentru combaterea criminalitatii.


Produsele se pot livra atat in Bucuresti, cat si in tara prin curier. 


Produs 100% realizat in Germania. Producator: IKON AG. Garantie: 24 luni