Varianta 4 - General Master Key

Varianta 4 - General Master Key | Waldeck

 

CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818

office@waldeck.ro

Varianta cand doua sau mai multe grupuri secundare vor fi controlate de grupurile principale, iar General Master Key va avea full-acces. Schema se face in functie de configuratia intreprinderii sau cladirii unde se doreste un sistem Master Key

 

Sistemele 3-AX si WSP produse de BASI Germania permit realizarea oricarei configuratii Master Key la preturi de exceptie. Modul unic de calculatie tine cont doar de numarul de cilindri, dimensiunea acestora nemaifiind o problema.


Cilindrii in sistem Master permit restrictionarea accesului de catre General Master Key in anumite incaperi.


Toti cilindrii sunt inregistrati pe baza unui card cu un cod. Mai mult de 35.000 de variante de inchidere sunt posibile. Cheia este patentata,astfel incat ea nu poate fi reprodusa de key-pointurile existente. Reproducerea se face doar de catre dealerii Basi autorizati, cheile fiind protejate pe perioade foarte lungi de timp.


Cilindrii se pot realiza in orice varianta: dublu cilindru, jumate de cilinddru, cilindru lacat, cilindru yala. Totodata orice dimensiune de cilindru este posibila.


Prin sistemul Master Key se evita folosirea unui numar mare de chei care ar trebui numerotate. El poate fi montat la locuinte, hoteluri, sedii de birouri, fabrici sau orice alt gen de institutie. Mai multe General Master Key pot deschide atat incaperile unei fabrici, cat si propria locuinta.


Firma noastra executa planul gratuit si accorda consultanta pentru alegerea sistemului potrivit.