Varianta 3 - General Master Key

Varianta 3 - General Master Key | Waldeck

 

CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS:

0722.314.441 / 0722.579.818 

office@waldeck.ro

Este adresat institutiilor publice sau private. Doua sau mai multe grupuri de oameni pot detine propriile chei si accesa incaperile in care lucreaza si coordoneaza personalul pe care il au in subordine. Cheia "General Master" are acces in toate incaperile.


Sistemele de inchidere tip 3-AX si WSP sunt produse de firma BASI Germania si permit realizarea oricarei configuratii Master Key la preturi mici.


Cilindrii in sistem Master permit restrictionarea accesului de catre General Master Key in anumite incaperi.


Toti cilindrii sunt inregistrati pe baza unui card cu un cod. Mai mult de 35.000 de variante de inchidere sunt posibile. Cheia este patentata,astfel incat ea nu poate fi reprodusa de key-pointurile existente. Reproducerea se face doar de catre dealerii Basi autorizati, cheile fiind protejate pe perioade foarte lungi de timp.


Cilindrii se pot realiza in orice varianta: dublu cilindru, jumate de cilinddru, cilindru pentru lacat, cilindru pentru yala. Totodata orice dimensiune de cilindru este posibila.


Folosirea sistemului Master Key permite folosirea unui numar mic de chei si restrictionarea/permiterea accesului in anumite incaperi. El poate fi montat la locuinte, hoteluri, sedii de birouri, fabrici sau orice alt gen de institutie. Mai multe General Master Key pot deschide atat incaperile unei fabrici, cat si propria locuinta.


Firma noastra acorda asistenta si consultanta gratuit pentru intocmirea planului de master key.