Varianta 2 - Cheie universala"

Varianta 2 - Cheie universala" | Waldeck

 

CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818

office@waldeck.ro 

Cheia universala poate deschide mai multi cilindri/usi, care la randul lor pot avea chei individuale - conform desenului. Sistemul de inchidere universal, evita folosirea mai multor chei, ceea ce economiseste timp si spatiu.

 

Cilindri Basi Germania, tip 3-AX si WSP permit realizarea oricarei configuratii Master Key, indiferent de dimensiunea cilindrului sau aria de aplicare.


Sistemul Master Key este util managerilor sau personalului administrativ, deoarece acestia pot restrictiona accesul in anumite incaperi.

 

Cilindri in sistem Master Key sunt patentati, iar cheile nu se pot reproduce. In cazul suplimentarii, noile chei se comanda la producator pe baza cardului cu cod unic cu care vin produsele. Exista mai mult de 35.000 de variante de inchidere posibile.


Cilindrii in sistem Master se pot realiza in orice varianta: dublu cilindru in orice dimensiune, jumate de cilinddru in orice dimensiune, cilindru pentru lacat si cilindru yala.


Folosirea unui sistem Master Key, evita folosirea unui numar mare de chei care ar trebui numerotate. El poate fi montat la locuinte particulare, hoteluri, sedii de birouri, fabrici sau orice alt gen de institutie publica sau privata.