Varianta 1 - Inchidere centralizata

Varianta 1 - Inchidere centralizata | Waldeck

CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818

office@waldeck.ro

Este ideal pentru cladirile mici. FIecare apartament/birou, poate avea o cheie proprie, care poate deschide si usile comune (usa de la intrare, mansarda, spalatorie, pivnita, usa de la garaj, cutia postala, etc).


Cilindrii in sistem Master Key sunt realizati din otel avand proprietati antigaurire, antirupere si antismulgere. 


Aceste sisteme pot fi configurate si pentru locatiile existente. Avantajul unui astfel de sistem si a faptului ca nu se copiaza cheile este extrem de util atunci cand avem mai multi angajati. Cheile nu se pot copia, iar odata returnate avem siguranta ca nu au fost facute copii suplimentare. 


Sistemele master key sunt foate utile atunci cand avem mai multe locuinte, birouri si dorim sa avem acces doar cu o singura cheie. 


Cilindri produsi in Germania, tip 3-AX si WSP permit realizarea oricarei configuratii Master Key, costurile fiind foarte mici, iar acestea pot fi extinse ulterior. La calculatie trebuie luate in consideratie: dimensiunea cilindrilor si numarul de chei.


Realizarea unui astfel de sistem, permite restrictionarea accesului in anumite incaperi. Sistemul este patentat, cheile nu pot fi reproduse, in caz de pierdere acestea se comanda la producator pe baza cardului cu cod unic cu care vin produsele.


Cilindrii se pot realiza in orice varianta: dublu cilindru, jumate de cilinddru, cilindru pentru lacat sau cilindru pentru yala yala. Totodata orice dimensiune de cilindru este posibila.


Realizarea unui sistem Master Key se evita folosirea unui numar mare de chei care ar trebui numerotate. Sistemele Master Key se pot monta in locuinte, hoteluri, sedii de birouri, fabrici sau orice alt gen de institutie. Mai multe General Master Key pot deschide atat incaperile unei fabrici, cat si propria locuinta.