DESPRE NOI


Firma Waldeck Srl, activeaza pe piata de sisteme de securitate din Romania din 1997.  Obiectul nostru principal de activitate, il reprezinta importul de sisteme mecanice de securitate, folii antiefractie si solare si usi metalice antiefractie si blindate de inalta siguranta.


Gama de sisteme pe care le importam sunt exclusiv produse in Germania, Italia sau SUA, avand o calitate superioara si venind in intampinarea celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. Produsele respecta toate standardele de calitate si sunt certificate conform tuturor normelor europene in vigoare.


Societatea noastra ofera consultanta gratuita clientilor, prin analiza nevoilor fiecaruia dintre acestia.


Dintre furnizorii nostrii, amintim: Ikon Germania (Assa Abloy), Italstar Italia, Geze Germania, Next Cehia, Euro Windows Film Cehia (distribuitor European al foliilor Solar Matrix SUA).


Dintre clientii nostrii, fac parte institutii publice si private, cat si consumatorul final. Din marii clienti, amintim: SC Electrica SA, Ambasada SUA, Spitalul de Urgenta Floreasca, BCR, Aeroportul Otopeni, Bloombank, Bancpost, etc.


Montaje sisteme de securitate si usi metalice

Beneficiem de o echipa de montaj, specializata in montarea sistemelor de inchidere pe usi existente sau noi, deblocari si consultant direct la domiciliul clientului. Acordam asistenta clientilor care doresc sa isi schimbe sistemele de siguranta de pe usile actuale, precum si celor care doresc sa monteze folii, sisteme antiefractie si usi metalice. Detalii la 0722.314.441 / 021.210.46.36 sau office@waldeck.ro