Tehnologia IKON WSW / W10 | Waldeck

Cilindru antiefractie Ikon W10 antirupere si antigaurire, in conformitate cu DIN EN 1303 si DIN EN 18 252

 

CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818 

office@waldeck.ro


 

Cilindri de securitate  produsi de firma Ikon, au fost inventati si brevetati de peste 80 de an, fiind produsi la cei mai inalte standard din lume. Gama de produse Ikon, indeplineste toate cerintele de securitate si ofera solutii sofisticate.  Toate produsele Ikon sunt produse in conformitate cu in conformitate cu DIN EN 1303 si DIN EN 18 252, norme agreate si de Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, agreata de Politia din Romania. 


Produsele agrementate DIN EN 1303 si DIN EN 18 252, se refera la rezistenta la atac a produselor, fiecare tip de cilindru sau yala, incadrandu-se intr-o clasa de securitate. 


Multe dintre produsele firmei Ikon au fost montate la Parlamentul European de la Bruxelles, unde normele de securitate si cerintele sunt foarte ridicate. 

 

Cilindri Ikon sunt realizati din cele mai bune oteluri, profilele sunt brevetate si au o rezistenta mare la cele mai ingenioase tehnici de intrare prin efractie. Cilindri Ikon sunt produsi intr-o gama variata si pot fi integrati in sistemele de securitate pentru ferestre, porti, garaje, cutii postale sau mobilier.


Cilindri Ikon au corpul din otel masiv, tratat termic au tija antirupere si multi pini antigaurire. Cheia nu se copiaza, fiind patentata de catre producator. Comenzile de chei suplimentare se fac pe baza cardului de securitate direct la Ikon Germania. 


Produsele si toate elementele componente sunt realizate in fabrica din Berlin. Ikon nu produce in alte tari din Europa, nici in China. 


 

 

Noul sistem WSW, cu design modular, ofera combinatia unica a detectiei pivotului de miez cu asa-zisele "stifturi" ce traseaza conturul tip "val" al cheii. Cilindrul se poate deschide doar atunci cand toate cele 17 elemente mobile active sunt aliniate, iar bara de blocare laterala se gaseste in pozitia de deschidere. Cilindru este realizat din otel de duritate mare, avand o rezistenta ridicata la metodele uzuale folosite de infractori. Cheia este patentata, ea fiind livrata doar de producator (cheia nu se poate copia). Cilindru are inserata o tija din otel, antirupere. Este un produs de top. Se poate livra in diferite dimensiuni (cilindru simetri sau asimetric), cilindru cu buton, cilindru pentru yala sau pentru lacat.


Aceste produse pot fi montate pe orice fel de usi: usi din lemn, usi metalice sau blindate, usi din sticla, aluminiu sau PVC. Pot fi montate pe usi deja existente la case particulare sau institutii publice. 


Produsele Ikon sunt agrementate si de casele de asigurari din Germania (www.vds.de) si au certificare de la Politia din Romania. La teste aceste produse nu au cedat formelor uzuale de atac la efractie. 


Pentru determinarea lungimii cilindrului de care aveti nevoie, puteti accesa linkul de mai jos: 


http://blindat.ro/content/25-cum-se-masoara-lungimea-unui-cilindru


Acest amanunt este foarte important atunci cand doriti sa schimbati cilindrul de pe usa existenta. 


Produsele Ikon pot fi trimise oriunde in tara prin curier. 


Producator: Ikon AG Germania.


 

100% antiefractie!