Cilindru Ikon SK 6 1RP60 | Waldeck

Cilindru Ikon SK 6 1RP 04 are un grad ridicat de securitate, el fiind acreditat de Biroul de Criminalistica Roman si German.


CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.314.441/0722.579.818 

office@waldeck.ro

Cilindru SK 6 1RP 60 are un grad ridicat de securitate, el fiind acreditat de Biroul de Criminalistica Roman si German.


Dotat cu 6 pini activi in conformitate cu DIN EN 1303 si DIN 18 252/1999, toate elementele de la interior sunt realizate din oteluri de inalta rezistenta cu tratament special. Rezistenta otelurilor din care sunt realizate produsele de securitate se obtine prin incalzire si racire repetata (calire), pana cand acestea devin extrem de dure si nu mai permit torsiunea si gaurirea cu sculele uzuale folosite de hoti pentru intrarea prin efractie. 


Profilul paracentric nu permite operarea lui cu scule folosite in mod uzual de hoti (ex. speraclu). Nervurile laterale sunt dispuse longitudinal pe amb ele parti ale cheii. Realizat cu mare precizie, acesta poate fi deschis atunci cand toti pinii activi si elementele laterale sunt aliniate perfect. Cilindru are acreditare Vds - Clasa B, IKS, RAL si ISO. Cilindru are 3 pini antigaurire.Cilindru poate fi livrat dimensiuni diferite, simetric sau asimetric. Poate fi montat pe usile existente ale locuintelor individuale, cat si in orice spatiu public. Este disponibil pentru ori tip de usa, din orice material si poate fi livrat pentru yala, cu buton la interior pentru a nu mai fi necesara folosirea cheii cand sunteti acasa, pentru lacate sau mobilier. 


Producator: kon AG Germania