Cilindru Keso 10RS profil anti-gaurire, anti-rupere

Cilindru Keso 10RS profil anti-gaurire, anti-rupere | Waldeck

Cilindru modular cu cheie reversibila Keso 10RS


CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.579.818 / 0722.314.441

office@waldeck.ro

Cilindru modular cu cheie reversibila, 10 pini activi, 5 pin anti-gaurire din otel de inalta rezistenta, 5 chei cu amprenta. Cheia reversibila permite deschiderea cilindrului din exterior atunci cand cheia  se afla in usa pe interior. Acest lucru este foarte util atunci cand in casa a avut loc un accident, iar o alta persoana are cheia si doreste sa intre (exemplu: o persoana in varsta este bolnava sau imobilizata si nu poate deschide usa). Tija de otel nu permite smulgerea sau torsiunea cilindrului. Acreditat Vds, conform caselor de asigurari din Germania. 


Cilindru Keso 10RS asigura cel mai inalt grad de securitate si poate fi montat pe usile existente din orice material: lemn, PVC, sticla, metal, aluminiu sau sticla. 


 

Cilindri Keso 10RS pot fi comandati cu buton, pentru lacate, mobilier sau yala aditionala. Butucii sunt produsi in conformitate cu normele europene EN 1303 si 18252. 


Produsul se poate utiliza atat pentru locuintele individuale, cat si pentru institutii publice, banci sau obiective de paza. Intruneste toate conditiile de securitate agreate de Politia din Romania. 


Se livreaza cu card de securitate. Cheia patentata poate fi livrata sau copiata doar de dealerii autorizati Keso.

 

Este disponibil in orice dimensiune, simetric sau asimetric. Asigura un grad inalt de securitate.


Pentru a evita sa cumparati o dimensiune gresita a cilindrului, puteti accesa linkul de mai jos pentru a vedea cum se fac masuratorile: 


http://blindat.ro/content/25-cum-se-masoara-lungimea-unui-cilindru


Producator: Keso Elvetia