Cilindru Mauer Red Line | Waldeck

"Red Line" este denumirea gamei de cilindri cu protectii speciale de siguranta, lansata pe piata in anul 2008 de firma Mauer Olanda.


 

CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS: 

0722.314.441 / 0722.579.818 

office@waldeck.ro


Cilindrii G, GM, F si E2 din gama "RED LINE" au un marcaj special de culoare rosie si contin protectiile:


- anti rupere (rupere controlata) - in cazul incercarii la torsiune cilindrul nu   cedeaza de la cama care roteste sistemul, iar astfel, chiar prin rupere este aproape imposibila intrarea prin efractie. 

- anti gaurire
- anti batere rotor
- anti bumping

- anti soc - rezista la lovire, torsiune sau oricare alta forma de atac 


Cilindrii MLS, LOGO si NW4 au, in plus, chei speciale cu profil PATENTAT, nereproductibile la centrele de copiat chei. Toti cilindrii se pot comanda in gama dimensionala de la 62 mm pana la 112 mm, cu coduri aleatoare sau in sisteme "Master Key" ori cu "Cheie Unica (Key Alike)". Zona marcata cu ROSU indica protectia suplimentara anti-gaurire. In caz de tentativa la efractie, de la aceasta zona gaurirea este aproape imposibila pentru ca exista al doilea rand de pini din otel. Cilindrii MAUER- Red Line au si protectie anti-bumping.


Cilindrul are chei PATENTATE, nereproductibile la centrele de confectionare chei.Cilindru Mauer Redline este testat conform SKG - standardele de certificare olandeze, care atesta funcționalitatea acestuia la temperaturi extreme (-20 º până la 80 º), numarul de cicluri, rezistenta la atac, rezistenta la foc. Cilindri Mauer sunt rezistenti la coroziune si pot fi montati in exterior. 


Cilindri Mauer Redline sunt in conformitate cu DIN EN 1303, conform legii 333/2003 privind paza obiectivelor, valorilor si persoanelor, agreata de Politia din Romania. 


Produsele pot fi montate atat pe usi existente pentru cresterea gradului de securitate, cat si pe usi noi. Usile la care se preteaza acest butuc pot fi din lemn, aluminiu, metal, PVC sau sticla. Prin schimbarea cilindrului de pe usa existenta se creste nivelul de siguranta al usilor la diferite metode de incercare de intrare prin efractie. 


Cilindri Redline pot fi comandati in orice lungime, simetrici sau asimetrici (centrati sau descentrati). Pot avea buton la interior pentru a nu mai fi necesara folosirea cheii atunci cand sunteti acasa. Masurarea unui cilindru se face dupa indicatiile din linkul de mai jos. 


http://blindat.ro/content/25-cum-se-masoara-lungimea-unui-cilindru


Finisaj cilindru: auriu, nickel, nichel satinat. Producator: Mauer Olanda