Cilindru Mauer Elite 2A

Cilindru Mauer Elite 2A | Waldeck

Cilindri MAUER - ELITE 2 A, conform standard DIN 18254 - EN 1303

 

CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS:  

0722.314.441 / 0722.579.818 

office@waldeck.ro


Cilindru robust din otel cu sistem antirupere si antigaurire, produs de firma Mauer Olanda. Cilindru este testat si agrementat conf. DIN 18254, agreat si de Politia Romana ca cilindru de inalta siguranta.


- 1 880 000 combinatii posibile ale cheii

- protectie antigaurire

- protectie speciala ANTISMULGERE rotor.

- protectie speciala antigaurire rotor si stator, patentata. * Ambele randuri contin pini activi. strong

- certificari: SKG**- Olanda, MABITZ, GOST.


In interiorul cilindrului exista elemente antigaurire, realizate din otel greu. 


Cilindrul se poate comanda in orice fel de dimensiuni, fiind pretabil pentru usi din lemn, metalice, aluminiu, PVC, usi antifoc. Se poate monta si pe usi deja existente pentru a spori securitatea. Cilindru Mauer Elite 2, se poate livra cu buton la interior, nemaifiind necesara folosirea cheilor atunci cand suntem in casa. Mai exista posibilitatea sa fie comandat ca jumatate de cilindru pentru situatiile in care nu se doreste actionarea cu cheie pe o parte a usii. Indiferent de varianta, butucul poate fi comandat simetric sau asimetric. Mai multe informatii despre cum se poate masura un cilindru, pot fi gasite accesand linkul de mai jos. 


Sistemul de cilindri Mauer Elite 2 poate fi utilizat si in sistemele Master Key, ori butucii pot fi comandati cu cheie similara (exemplu: doua usi se deschid cu aceiasi cheie), ceea ce reduce numarul de chei si permite accesul cu aceiasi cheie la mai multe usi. 


Se recomanda folosirea cilindrilor antiefractie, atat la locuinte particulare, cat si la institutii publice, banci, case de amanet sau orice locatie care are nevoie de agrement de functionare. 


http://blindat.ro/content/25-cum-se-masoara-lungimea-unui-cilindru