Amortizor GEZE TS 4000 | Waldeck

Amortizor hidraulic cu brat cu/fara blocare. Sistemul hidraulic de autorevenire se poate monta pe orice tip de usa.


CERE INFORMATII DESPRE ACEST PRODUS:

0722.314.441 / 0722.579.818

office@waldeck.ro

Amortizor hidraulic cu brat cu/fara blocare. Prudusul este recomandat pentru usi cu greutate mare si trafic intens, usi de exterior, usi rezistente la fos si usi de interior. Latimea maxim admisa in varianta standard este de 1400 mm, iar in varianta "size 7" pentru usi cu latimea de maxim 1600 mm. Indicator optic pentru reglarea fortelor.


Amortizorul TS 4000 este termostabil si poate fi montat in orice conditii de mediu. Uleiul din interior este aditivat si rezista la schimarile de temperatura si intemperii. Totodata, amortizorul pentru usi are agrement pentru a fi montat pe usile rezistente la foc, el insusi fiind un produs cu rezistenta la foc. 


Este un sistem care se poate monta pe usi masive si grele, fiind rezistent la trafic mare si foarte mare. 


Sistemul hidraulic de autorevenire, Geze TS 4000 se poate monta pe orice tip de usa: usa de exterior, usa metalica de intrare, usa din fier, usa din lemn masiv, usi celulare. 


Viteza de inchidere reglabila. Puterea loviturii de final este reglabila. Datorita faptului ca acest amortizor este termostabil, el poate fi montat chiar si in cele mai ostile conditii de mediu.


Se monteaza pe usi de dreapta sau stanga. Culori disponibile: argintiu, alb si maro.


Producator: Geze GmbH Germania. Garantie: 24 de luni